CALCIUMCONTROL™ PREHRANSKA DOPOLNILA

CalciumControl™, ki temelji na edinstvenem, organskem kalciju Aquamin®, je 100 % koncentrirano dopolnilo za kosti.

CalciumControl™ podpira vaše kosti

Prehransko dopolnilo CalciumControl™ je izdelek, ki je v celoti osredotočen na kosti. Njegova ključna sestavina je kalcij – mineral, ki gradi kosti in je potreben za njihovo pravilno delovanje.

V izdelku CalciumControl™ boste našli tudi vitamine, pomembne za zdrave kosti: vitamin D, ki izboljšuje absorpcijo kalcija iz prebavil, in vitamin C, ki sodeluje pri sintezi kolagena – ta gradi vezivna tkiva, vključno s kostmi. CalciumControl™ vsebuje tudi mangan, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti.

Edinstvenost kalcija v izdelku je njegovo poreklo. Pridobivajo ga iz alg, ki živijo v morju okoli Islandije in iz katerih pridobivajo dragocene minerale v sledovih – teh je kar 70.

Sestava 2 kapsuli % PDV*
Kalcij iz morskih alg 400 mg 50
Vitamin C 80 mg 100
Mangan 1,8 mg 90
Vitamin D 15 µg 300

* Priporočeni dnevni vnos

Sestavine: kalcijev karbonat (Aquamin iz morske alge Lithothamnion sp.); želatina; L-askorbinska kislina, inulin, holekalciferol, manganov sulfat, gostilo: celuloza; sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, gostilo: magnezijeve soli maščobnih kislin; barva: železovi oksidi in hidroksidi, modra Brilliant Blue FCF, karminska kislina, karmin.

Aquamin® je registrirana blagovna znamka družbe Marigot Limited.

Priporočeni dnevni odmerek: 2 kapsuli.

Opozorilo: Ne presegajte priporočenega dnevnega vnosa. Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot zamenjava (nadomestilo) za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav način življenja sta zelo pomembna.

Za zdrave odrasle. Ne uporabljajte izdelka, če ste alergični na katero od njegovih sestavin. Ljudje, ki jemljejo zdravila, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Za boljšo absorpcijo Aquamin® kalcija je priporočljivo, da prehransko dopolnilo zaužijete z veliko vode.

Neto teža: 302 g (360 kapsul, vsaka 840 mg)

Proizvaja:
Pharmatech AS
Vallehellene 4
1664 Rolvsøy, Norveška
Za:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 28
02 -672 Varšava, Poljska

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila CalciumControl™. Izdelek bom plačal/a v 12 enakih obrokih po 31,80 EUR. (Skupna cena znaša 381,60 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 2 steklenički po 360 kapsul. Torej, 720 kapsul zadostuje za eno leto.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

CALCIUMCONTROL™ PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila CalciumControl™ za 31,80 EUR (skupna cena znaša 381,60 EUR), ki jo bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si