POTRDILO KAKOVOSTI

Orivo

Kot prvo blagovno znamko lososovega olja na svetu je izvirnost blagovne znamke OmegaMarine™ potrdil tudi Orivo z neodvisnim preizkusom avtentičnosti. Tako lahko blagovna znamka izpostavi znak Orivo kot dokaz ravni in izvirnosti lososovega olja v našem izdelku OmegaMarine™.

Orivo ponuja laboratorijske storitve za preizkušanje izvirnosti Omega-3 olja morskega izvora. Tehnologija preizkusa, ki jo je prva razvila norveška raziskovalna organizacija SINTEF, temelji na dokazanih tehnologijah NMR (nuklearna magnetna resonanca) in GC (green & clean) tehnologijah v kombinaciji z močno bazo podatkov ter analitičnimi algoritmi. Orivo lahko potrdi morske vrste in regijo izvora s kakovostno preverjenimi protokoli odvzema vzorcev. S sedežem v mestu Molde na Norveškem Orivo ponuja neodvisno verifikacijo tretje strani, s čimer izpolni zahteve kupcev po trajnostnih Omega-3 maščobnih kislinah brez primesi.

Izvedite več o Orivo.

Izdelek OmegaMarine™ vsebuje Omega-3 maščobne kisline in je proizveden v podjetju Pharmatech AS s sedežem na Norveškem, ki je naš partner. Izdelek je podvržen strogemu nadzoru kakovosti. Kakovost in varnost sta najpomembnejši v proizvodnji OmegaMarine™, zato uporabljamo zelo skrbno izbrane surovine.

Spodaj lahko preverite vse certifikate, ki potrjujejo, da je Pharmatech AS prepoznaven in ga nadzoruje Norveški urad za varno hrano Mattilsynet.

cert001

cert002

cer003