POTRDILO KAKOVOSTI

Orivo

Kot prvo blagovno znamko lososovega olja na svetu je izvirnost blagovne znamke OmegaMarineForte+ potrdil tudi Orivo z neodvisnim preizkusom avtentičnosti. Tako lahko blagovna znamka izpostavi znak Orivo kot dokaz ravni in izvirnosti lososovega olja v našem izdelku OmegaMarineForte+.

Orivo ponuja laboratorijske storitve za preizkušanje izvirnosti Omega-3 olja morskega izvora. Tehnologija preizkusa, ki jo je prva razvila norveška raziskovalna organizacija SINTEF, temelji na dokazanih tehnologijah NMR (nuklearna magnetna resonanca) in GC (green & clean) tehnologijah v kombinaciji z močno bazo podatkov ter analitičnimi algoritmi. Orivo lahko potrdi morske vrste in regijo izvora s kakovostno preverjenimi protokoli odvzema vzorcev. S sedežem v mestu Molde na Norveškem Orivo ponuja neodvisno verifikacijo tretje strani, s čimer izpolni zahteve kupcev po trajnostnih Omega-3 maščobnih kislinah brez primesi.

Izvedite več o Orivo.

Izdelek OmegaMarine Forte+ vsebuje Omega-3 maščobne kisline in je proizveden v podjetju Pharmatech AS s sedežem na Norveškem, ki je naš partner. Izdelek je podvržen strogemu nadzoru kakovosti. Kakovost in varnost sta najpomembnejši v proizvodnji OmegaMarine Forte+, zato uporabljamo zelo skrbno izbrane surovine.

Spodaj lahko preverite vse certifikate, ki potrjujejo, da je Pharmatech AS prepoznaven in ga nadzoruje Norveški urad za varno hrano Mattilsynet.

cert001

cert002

cer003

Vabimo vas, da sodelujete v našem tekmovanju.

Sodelujte in zadenite darilno kartico za MERCATOR v vrednosti 40 EUR!

Ne čakajte in obiščite spletno stran tekmovanja.