O nas

Naša zgodba in filozofija

Norveška je dežela, kjer sta človek in narava eno. Obdaja nas narava, zdravje pa črpamo iz njene moči in bogastva. Lepota naše dežele je v njenih mogočnih fjordih, modrem morju, neskončni pokrajini in v zdravih ter močnih ljudeh.

Naši očetje, dedje in pradedje so lovili ribe v kristalno čisti vodi in dihali neonesnažen zrak. Uživali so v zdravju, blaginji in pozni starosti. Preprosto povedano, zdrava prehrana je pripomogla k izboljšanju kvalitete življenja naše družine in družin milijone drugih Norvežanov. Osupljiva in hkrati surova narava, v kateri smo odraščali, je vplivala na našo življenjsko filozofijo.

Naša načela

Verjamemo, da je ključ do zdravja pravilna prehrana in življenje v skladu z naravo. Naš glavni cilj je zdravje in dobro počutje naših kupcev. Vsakdo, ne glede na leta, potrebuje zdravo in uravnoteženo prehrano.

Verjamemo, da se izobraževanje o prehrani lahko in mora uvesti v zgodnjem obdobju. Če boste otroka navadili na zdravo hrano, to ne zagotavlja samo njegovega normalnega razvoja, ampak ustvari pravilne prehranske navade. Zdrava hrana preprečuje nastanek številnih bolezni, zato jo je treba uvesti že v zgodnjem otroškem obdobju.

  • Vizija – oblikovanje drugačne prihodnosti

    Vizija podjetja Natural Pharmaceuticals je, da nas prepoznajo kot strokovnjake na trgu s ponudbo izdelkov, ki vsebujejo omega-3. To bomo dosegli s ponudbo zdravih izdelkov vrhunske kakovosti. Prav tako želimo, da bi naši kupci prepoznali vse koristi, ki jih lahko naši izdelki vnesejo v njihovo življenje. To je cilj, ki ga bomo v podjetju Natural Pharmaceuticals uresničili s strastjo, energijo in spoštovanjem do kupcev.
    Jonas Törnquist
    Izvršni direktor

Naše poslanstvo

Želimo vam predstaviti esencialno prehransko dopolnilo, ki vsebuje omega-3 maščobne kisline. Poudariti moramo, da so naši izdelki med vodilnimi na trgu. Zaupa nam več sto tisoč ljudi, ki vsakodnevno uporabljajo naše izdelke in uživajo v pozitivnih učinkih omega-3 maščobnih kislin, predvsem EPA in DHA.

Ponujamo vam visokokakovostne izdelke in dostavo na dom. Naša inovativna tehnologija nam omogoča, da vam ponudimo prehransko dopolnilo, ki je prilagojeno potrebam vsakega človeka, ki mu je zdravje na prvem mestu.

Omega-3 maščobne kisline morajo biti del naše vsakodnevne prehrane. V današnjem času imamo le redko priložnost pripraviti jedi, ki popolnoma zadovoljijo vsakodnevne prehranske potrebe ene družine. Na našem jedilniku so premalokrat ribe.


Zdravo nepredelano hrano vse pogosteje nadomesti hrana z zelo nizko hranilno vrednostjo. Tako organizmu ne moremo zagotoviti ustreznih hranilnih snovi, kot so vitamini, minerali in omega-3 maščobne kisline. Zato je priporočljivo, da nujno potrebne vitamine in minerale zaužijemo v obliki prehranskih dopolnil.

Norveška je v samem vrhu držav po uživanju rib. Kljub temu Norvežani dodatno poskrbijo za svoje zdravje z uživanjem omega-3 maščobnih kislin. Poslujemo v različnih državah po Evropi, kjer želimo deliti svojo strast in izkušnje.

Želimo, da ljudje izkoristijo naše znanje. Najbolj od vsega pa, da živijo zdravo življenje.