Podjetje

Natural Pharmaceuticals – naša zgodba

Podjetje Natural Pharmaceuticals je ustanovljeno na osnovi 25-letnih izkušenj norveških vlagateljev Knuta-Erika Karlsena, Oleja Bjørna Fause in Reidarja Nilsena, ki so svojo kariero zgradili na preučevanju prehrane ter raziskovanju virov in pozitivnih učinkov morskih rib.

Njihovo zanimanje za navedena področja izhaja iz družinske tradicije in globokega prepričanja, da so ribe izjemno zdravo ter potrebno živilo za ohranitev zdravja. S tem dejstvom sta najbolje seznanjena Ole Bjørn Fausa, njegovi stari starši so se preživljali z ribištvom.

Darovi narave, ki so jih Norvežani stoletja uporabljali v svoji kuhinji, so tako na voljo tudi ljudem po Evropi in svetu. S pomočjo svojih dolgoletnih izkušenj želimo tudi vas seznaniti z našimi izdelki.

Naša korporativna kultura – delo v podjetju Natural Pharmaceuticals

V podjetju Natural Paharmaceuticals smo prepričani, da je vsak zaposleni sposoben in dovzeten, da pospeši naše poslovanje.

Želimo, da vsak zaposleni sodeluje pri zastavljanju in doseganju skupnih ciljev.

Naša korporativna kultura se odraža skozi skupno delo in je z energijo, strastjo ter spoštovanjem usmerjena proti posamezniku. Timsko delo in dobro vodstvo sta ključnega pomena, saj tako gradimo zaupanje, se posvetimo kupcu ter zagotavljamo napredek. Popolnoma verjamemo v strast, odprt dialog in povratno informacijo.

Vlagatelji

Knut-Erik Karlsen_2

Knut-Erik Karlsen je z več kot tridesetletnimi izkušnjami ustanovitelj enega od vodilnih podjetij, ki na skandinavskem trgu ponuja prehranska dopolnila, predvsem omega-3.


ole-200x300

Ole Bjørn Fausa je vključen v ribjo industrijo na Norveškem in je seznanjen z dejstvom, kako pomembno je redno uživanje rib. Zato danes aktivno vlaga v omega-3.


Reidar Nilsen_2

Reidar Nilsen je vključen v ribjo industrijo na Norveškem in je seznanjen s pomembnostjo rednega uživanja rib. Zato danes aktivno vlaga v omega-3.

Uprava

Jonas Törnquist je izvršni direktor in vodja podružnice družbe.
Prihaja iz Švedske.