Stranke o nas

„Mnogi mladi v resnici ne vedo veliko o pomenu kislin omega-3, ki prispevajo k ohranjanju zdravja. Zato sem srečna, ker sem našla kapsule OmegaMarine Forte+ in jih lahko priporočim vsem svojim najbližjim. Zdravo srce je ključ do polnega življenja ne glede na spol ali starost. Vsak dan vzamem dve kapsuli ter skrbim za primerno prehrano in fizično aktivnost.”

– Marija (84), Hrastnik

“Star sem 65 let in odkar uživam kapsule OmegaMarine Forte+, se počutim bolje in imam več energije. Res sem vesel, da imam toliko energije in veselja do življenja tudi v zrelejših letih, kar je zame zelo pomembno, saj je fizična aktivnost moj način življenja. Brezplačno enomesečno zalogo OmegaMarine Forte+ sem že porabil, zato sem naročil enoletno zalogo, saj mislim, da je cena za letno zalogo kapsul zelo ugodna. OmegaMarine Forte+ priporočam vsem, ki želijo poskrbeti zase.”

– Franc (65), Ljubljana

„Z leti naše telesne funkcije pešajo. S kapsulami OmegaMarine Forte+ poskrbim, da ohranjam dobro koncentracijo in spomin, poskrbijo pa tudi za močne kosti in mišice. Redno jih jemljem in sem poln energije. Sem velik ljubitelj domačih živali in imam kmetijo, zato je zelo pomembno, da se počutim dobro.”

– Janez (61), Mala Kostrevnica

„Omega-3 maščobne kisline prispevajo k pravilnemu delovanju srca. Srce je eden najpomembnejših organov v telesu, zato mu privoščim le najboljše. OmegaMarine Forte+ bi priporočila vsakomur, ki mu je mar zase. Navdušila me je predvsem vrhunska kakovost in zelo privlačna cena, zato sem se odločila za nakup celoletne zaloge.“

– Mojca (48), Brezovica

„Nisem vedela, da so ravno Omega-3 maščobne kisline tiste, ki pripomorejo k normalnemu delovanju možganov in oči. Pomembna mi je skrb za zdravje. Brez oklevanja sem se odločila za nakup OmegaMarine Forte+.”

– Jožica (64), Lucija

„Krepko in zdravo telo mi odlično služi in prepričan sem, da bo tako tudi ostalo. Za to sem poskrbel z OmegaMarine Forte+ prehranskim dopolnilom z visoko koncentracijo Omega-3 maščobnih kislin, ki imajo koristne učinke za srce, možgane in oči, naše telo pa jih ne more proizvajati samo. To je moja naložba v prihodnost.”

– Robert (40), Ljubljana