CHOLESTCONTROL PREHRANSKA DOPOLNILA

CholestControl je sodobno prehransko dopolnilo, ki temelji na norveški formuli. Njegove sestavine so bile skrbno izbrane, tako da podpirajo skrb za pravo raven holesterola v krvi. Prav tako pa so koristne tudi za srce in krvni obtok.

CholestControl™ je sodobno prehransko dopolnilo, ki temelji na norveški formuli. Njegove sestavine so bile skrbno izbrane, tako da podpirajo skrb za pravo raven holesterola v krvi. Prav tako pa so koristne tudi za srce in krvni obtok.

Z jemanjem dopolnila CholestControl se zaradi rastlinskih sterolov, ki jih vsebuje, zmanjša absorpcija holesterola iz prehrane.

Za CholestControl je značilna visoka vsebnost kislin DHK in EPK morskega izvora.

Evropska agencija za varnost hrane je objavila pozitivno mnenje o vlogi rastlinskih sterolov pri vzdrževanju prave ravni holesterola v krvi. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom vsaj 0,8 g fitosterolov. Dve kapsuli dopolnila CholestControl, kar je dnevna doza, vsebujeta 0,8 g fitosterolov.

Prehransko dopolnilo CholestControl ni primerno za prehrano nosečnic in doječih žensk ter otrok, mlajših od petega leta starosti.

CholestControl

Prehransko dopolnilo z rastlinskimi steroli

Neto teža: 417,6 g (360 kapsul, vsaka 1,16 g)

Sestava 2 kapsuli %PDV*
Fitosteroli 800 mg
Koncentrirano ribje olje EE 460 mg
 od tega: omega-3-maščobne kisline 300 mg
  od tega: DHK (kot EE) 145 mg
  od tega: EPK (kot EE) 105 mg
Rafinirano repično olje 240 mg
 od tega: alfa-linolenska kislina 42 mg
Niacin 16 mg 100
Tiamin (Vitamin B1) 1.1 mg 100
Vitamin B6 1.4 mg 100

* PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: fitosteroli (1,38 %), želatina (svinjina), koncentrirano, rafinirano ribje olje EE (iz inčunov in sardin), stabilizator (glicerol), rafinirano repično olje, niacin (nikotinska kislina), sredstvo za glaziranje (čebelji vosek, beli in rumeni), barvilo (železovi oksidi in hidroksidi), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), vitamin B1 (tiaminijev klorid), antioksidant (mešanica tokoferolov).

Ta izdelek vsebuje sladilo.

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli na dan.

Pozor! Ne presegajte priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za zdravo, uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog. Prehransko dopolnilo CholestControl ni namenjeno osebam, ki jim ni treba nadzorovati ravni holesterola v krvi. Izogibati se je treba uživanju rastlinskih sterolov v količinah, ki so večje od 3 g dnevno.

Uporabno najmanj do: Odtisnjeno na paket.

Številka serije: Odtisnjeno na paket.

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta zelo pomembna.

Hramba: Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe (pod 25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Proizvaja: Pharmatech AS, Vallehellene 4, 1664 Rolvsoy, Norveška

za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o., ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila CholestControl. Izdelek bom plačal/-a v 12 enakih obrokih po 39,90 EUR. (Skupna cena znaša 478,80 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 2 steklenički po 360 kapsul.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

CHOLESTCONTROL PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila CholestControl za 39,90 EUR (Skupna cena znaša 478,80 EUR). Plačilo bo razdeljeno na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si