FLEXIMED® ACTIVE PREHRANSKA DOPOLNILA

FlexiMed® Active, dopolnilo za podporo sklepom, kostem in mišicam. Zdaj v novi, izboljšani recepturi – z glukozaminom rastlinskega izvora GlucosaGreen® in visoko vpojnim kalcijem Aquamin®.

Nova, izboljšana formula!

74,5 % Evropejcev priznava, da občasno občutijo bolečino v sklepih, kosteh in mišicah.

Vsak tretji med nami meni, da tovrstne bolečine drastično zmanjšujejo kakovost življenja.

Razlogov za takšno stanje je več, med njimi so:

– napačna drža

– sedeč življenjski

– slog prenašanje bremen

– pomanjkanje telesne aktivnost

Zato je bil ustvarjen FlexiMed® Active, ki vsebuje kar 7 sestavin, ki podpirajo sklepni hrustanec, kosti in mišice! Izdelek odlikuje visoka vsebnost glukozamina in morskega kalcija z zelo dobro biološko uporabnostjo, potrjeno z raziskavami.

Kar 7 dragocenih sestavin v 1 kapsuli

Glukozamin, ki ga vsebuje FlexiMed® Active, je edinstven.

FlexiMed® Active vsebuje inovativni kalcij morskega izvora – Aquamin®.

Ingver je sestavina, ki se tradicionalno uporablja za podporo imunskemu sistemu. Pogosto se uporablja tudi pri izvajanju vnetja (tudi v sklepih).

Bor je mineral v sledovih, ki je zelo pomemben za rast kosti.

Mangan je nujen za sintezo kostnega tkiva in je pomemben tudi pri procesih okostenevanja.

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena, ki je potreben za normalno delovanje hrustanca.

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji kalcija in mineralizaciji kosti.

FlexiMed Active – vaše kosti, sklepi in mišice v dobri oskrbi

Sestava 2 kapsuli % PDV*
Glukozamin sulfat 2KCl 848 mg
od katerih glukozamin (GlucosaGreen) 500 mg
Kalcij (iz morskih alg) 120 mg 15
Ingver 100 mg
Vitamin C 80 mg 100
Bor 3 mg
Mangan 1,8 mg 90
Vitamin D 5 μg 100

*Priporočen dnevni vnos

Sestavine: glukozamin sulfat 2KCL (GlucosaGreen iz koruze), kalcijev karbonat (Aquamin iz morskih alg Lithothamnion sp.), hidroksipropil metilceluloza, korenina zdravilnega ingverja v prahu (Zingiber officinale Rosc.), L-askorbinska kislina, sredstvo proti sprijemanju: dikalcijev fosfat; borova kislina, sredstvo za zgostitev (gostilo): magnezijeve soli maščobnih kislin, sredstvi proti sprijemanju: trikalcijev fosfat, silicijev dioksid; manganov sulfat, holekalciferol.

Neto teža: 322,9 g(360 kapsul po 897,05 mg)

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli na dan.

Opozorilo: ne presegajte priporočenega dnevnega vnosa.

Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot zamenjava (nadomestilo) za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zelo pomembno je vzdrževati zdravo, uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.

FlexiMed® Active je vir kalcija. V skladu z uredbo Evropskega parlamenta in Sveta (EU) je priporočeni dnevni vnos kalcija 800 mg. Z zaužitjem 2 kapsul FlexiMed® Active pokrijete 15 % priporočenega dnevnega vnosa. FlexiMed® Active je vir vitamina C. V skladu z uredbo Evropskega parlamenta in Sveta (EU) je priporočeni dnevni vnos vitamina C 80 mg. Z zaužitjem 2 kapsul FlexiMed® Active, pokrijete 100 % priporočenega dnevnega vnosa.

FlexiMed® Active je vir mangana. V skladu z uredbo Evropskega parlamenta in Sveta (EU) je priporočeni dnevni vnos mangana 1,8 mg. Z zaužitjem 2 kapsul FlexiMed® Active pokrijete 90 % priporočenega dnevnega vnosa.

FlexiMed® Active je vir vitamina D. V skladu z uredbo Evropskega parlamenta in Sveta (EU) je priporočeni dnevni vnos vitamina D 5 μg. Z zaužitjem 2 kapsul FlexiMed® Active pokrijete 100 % priporočenega dnevnega vnosa.

Vir: Uredba (EU) št. 1169/2011 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 25. oktobra 2011

Shranjevanje: hranite na hladnem, suhem mestu (pod 25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Zaščitite pred svetlobo.

Uporabno najmanj do: datum je na dnu izdelka.

Serijska številka: na dnu izdelka.

Proizvaja: Pharmatech A.S.
Vallehellene 4 1664 Rolvsøy,
Norveška
za:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 28 02-672 Varšava

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila FlexiMed® Active. Izdelek bom plačal/a v 12 enakih obrokih po 39,90 EUR. (Skupna cena znaša 478,80 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 2 steklenički po 360 tablet. Torej, 720 tablet zadostuje za eno leto.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

FLEXIMED® ACTIVE PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila FlexiMed® Active za 39,90 EUR (skupna cena znaša 478,80 EUR), ki jo bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si