FLEXIMED ® 30-DNEVNA ZALOGA

FlexiMed® je izdelan po edinstvenem, sodobnem receptu z osmimi aktivnimi učinkovinami, ki so skrbno izbrane in dobre za sklepne hrustance, kosti in mišice. FlexiMed® je zdaj prvič na voljo v Sloveniji.

Zakaj uporabljati FlexiMed®?

FlexiMed® odlikuje visoka vsebnost glukozamina in morskega kalcija. Morski kalcij se s posebnim patentiranim postopkom pridobiva iz kosti norveškega lososa. Morski kalcij je edinstven, ker je enak kalciju, ki je naravno prisoten v človeškem telesu, zato se zlahka absorbira in bolje prispeva k zdravju vaših sklepov.

Sklepni hrustanec je posebna vrsta veznega tkiva, ki absorbira udarce in omogoča gibanje v sklepu.

Izredno je odporen na obrabo, vendar z leti postane vse šibkejši. S pravilno prehrano lahko prispevate k njegovi obnovi. Zlasti koristno deluje kolagen tipa II, obogaten z vitaminom C. FlexiMed® formula vsebuje obe sestavini.

FlexiMed® – dobro poskrbi za vaše kosti, sklepe in mišice

Za zdrave kosti:

• Kalcij, magnezij in vitamin D prispevajo k ohranjanju zdravih kosti.

• Vitamin C prispeva k proizvodnji kolagena za normalno delovanje kosti.

Za zdrave sklepe:

• Vitamin C prispeva k proizvodnji kolagena za zdrav hrustanec.

Za zdrave mišice:

• Kalcij, magnezij in vitamin D prispevajo k ohranjanju normalnega delovanja mišic.

FlexiMed® PREHRANSKO DOPOLNILO

Sestava 3 tablete %DRI*
Glukozamin sulfat 800 mg
Od tega:
Glukozamin 471 mg
Lososova moka 600 mg
       z vsebnostjo kalcija 120 mg 15
Magnezij 250 mg 67
Vitamin C 80 mg 100
Ingver v prahu 25 mg
Hidrolizat kolagena tipa II 10 mg
Mangan 2 mg 100
Vitamin D 5 μg 100

*DRI – referenčni vnos hranil

Sestavine: glukozamin sulfat, ribja moka (losos), zgoščevalci (celuloza, magnezijeve soli maščobnih kislin), magnezijev oksid, inulin, L-askorbinska kislina, sredstva proti strjevanju (kalcijevi fosfati, silicijev dioksid), korenika ingverja (Zingiber officinalis), hidrolizat kolagena tipa II, arome, manganov sulfat, holekalciferol, hidroksipropil metilceluloza, barvila (bakrovi kompleksi klorofilov, klorofilini, titanijev dioksid).

Neto teža: 81 g (90 tablet po 900 mg)

Navodila za uporabo: Sestavine prehranskega dopolnila FlexiMed® pripomorejo k bolj zdravim hrustancem in kostem, kar je pomembno za dolgoročno dobro počutje in ohranjanje aktivnega življenjskega sloga.

Priporočena dnevna količina: 3 tablete na dan

Prehranska dopolnilna niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zelo pomembno je, da se držite zdrave, uravnotežene in raznovrstne prehrane ter zdravega življenjskega sloga.

Hranite zunaj dosega otrok. Nevarnost zadušitve za otroke, mlajše od treh let.

Priporočeno uživanje med nosečnostjo po posvetovanju z zdravnikom.

Ne presegajte priporočenega dnevnega odmerka.

Rok uporabnosti: do datuma, odtisnjenega na embalaži.

Proizvodna serija: navedeno na embalaži.

Shranjevanje: Hranite na hladnem (pod 25 °C), suhem mestu, zunaj dosega majhnih otrok. Zaščitite pred svetlobo.

Proizvedeno na Norveškem s strani Pharmatech AS za Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.

Distributer: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o., Domaniewska 28, 02-672 Varšava, Poljska

Da, naročam 30-dnevno zalogo prehranskega dopolnila FlexiMed® za 32,95 €. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

FLEXIMED ® 30-DNEVNA ZALOGA

    Da, naročam 30-dnevno zalogo prehranskega dopolnila FlexiMed® za 32,95 €. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si


    Vabimo vas, da sodelujete v naših nagradni igri.

    Sodelujte in zadenite darilno kartico za MERCATOR v vrednosti 50 EUR!

    Ne čakajte, preberite si več o nagradni igri in sodelujte.