FLEXIMED ® PREHRANSKA DOPOLNILA

FlexiMed® je izdelan po edinstvenem, sodobnem receptu z osmimi aktivnimi učinkovinami, ki so skrbno izbrane in dobre za sklepne hrustance, kosti in mišice. FlexiMed® je zdaj prvič na voljo v Sloveniji.

Zakaj uporabljati FlexiMed®?

FlexiMed® odlikuje visoka vsebnost glukozamin sulfata in morskega kalcija. Morski kalcij se s posebnim patentiranim postopkom pridobiva iz ribjih kosti norveškega lososa. Morski kalcij je edinstven, ker je enak kalciju, ki je naravno prisoten v človeškem telesu, zato se zlahka absorbira in bolje prispeva k zdravju vaših sklepov.

Sklepni hrustanec je posebna vrsta veznega tkiva, ki absorbira udarce in omogoča gibanje v sklepu.

Izredno je odporen na obrabo, vendar z leti postane vse šibkejši. S pravilno prehrano lahko prispevate k njegovi obnovi. Zlasti koristno deluje hidrolizat kolagena tipa II, obogaten z vitaminom C. FlexiMed® formula vsebuje obe sestavini.

FlexiMed® – dobro poskrbi za vaše kosti, sklepe in mišice

Za zdrave kosti:

• Kalcij, magnezij in vitamin D prispevajo k ohranjanju zdravih kosti.

• Vitamin C prispeva k proizvodnji kolagena za normalno delovanje kosti.

Za zdrave sklepe:

• Vitamin C prispeva k proizvodnji kolagena za zdrav hrustanec.

Za zdrave mišice:

• Kalcij, magnezij in vitamin D prispevajo k ohranjanju normalnega delovanja mišic.

 

FlexiMed® PREHRANSKO DOPOLNILO

Sestava 3 tablete % PDV*
Glukozamin sulfat 800 mg
Od katerih
Glukozamin 471 mg
Ribje kosti v prahu iz norveškega lososa
       z vsebnostjo kalcija 120 mg 15
Magnezij 250 mg 67
Vitamin C 80 mg 100
Ingver v prahu 25 mg
Hidrolizat kolagena tipa II 10 mg
Mangan 2 mg 100
Cink 1,5 mg 15
Vitamin D 5 μg 100

* PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine:  glukozamin sulfat, ribje kosti v prahu iz norveškega lososa, sredstva za zgoščevanje (celuloza, magnezijeve soli maščobnih kislin), magnezijev oksid, inulin, L-askorbinska kislina, sredstva proti strjevanju (kalcijev fosfat, silicijev dioksid), korenika zdravilnega ingverja v prahu (Zingiber officinale Rosc.), hidroliziran kolagen tipa II, arome, manganov sulfat, holekalciferol, cinkov oksid, sredstvo za glaziranje (hidroksipropil metilceluloza), barva (bakrovi kompleksi klorofilov, klorofilini).

Neto teža: 81 g (90 tablet po 900 mg)
Priporočen dnevni odmerek: 3 tablete na dan.

Opozorilo: ne presegajte priporočenega dnevnega vnosa. Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot zamenjava (nadomestilo) za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zelo pomembno je vzdrževati zdravo, uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.

Shranjevanje:
Hranite na hladnem, suhem mestu
(pod 25 °C), zunaj dosega majhnih
otrok. Zaščitite pred svetlobo.

Proizvaja:
Pharmatech A.S.
Vallehellene 4
1664 Rolvsoy, Norveška
za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 28,
02-672 Varšava

Da, naročam 30-dnevno zalogo prehranskega dopolnila FlexiMed® za 41,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

FLEXIMED ® PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 30-dnevno zalogo prehranskega dopolnila FlexiMed® za 41,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si