PREHRANSKO DOPOLNILO FlEXIMED

FlexiMed je izdelan na podlagi edinstvenega, sodobnega recepta z osmimi aktivnimi učinkovinami, ki so premišljeno izbrane in dobre za sklepni hrustanec, kosti in mišice. FlexiMed je zdaj prvič na voljo v Sloveniji.

Zakaj uporabljati FlexiMed?

FlexiMed odlikuje visoka vsebnost glukozamina in morskega kalcija. Morski kalcij se s posebnim patentiranim postopkom pridobiva iz kosti norveškega lososa. Morski kalcij je edinstven, ker je enak kalciju, ki je naravno prisoten v človeškem telesu, zato se zlahka absorbira in bolje prispeva k zdravju vaših sklepov.

Sklepni hrustanec je izjemna vrsta veznega tkiva, ki absorbira udarce in omogoča gibanje v sklepu.

Izredno je odporen na obrabo, vendar z leti postane vse šibkejši. S pravilno prehrano lahko prispevate k njegovi obnovi. Zlasti koristno deluje kolagen tipa II, obogaten z vitaminom C. FlexiMedova formula vsebuje obe sestavini.

FlexiMed – dobro poskrbi za vaše kosti, sklepe in mišice

Podpora za kosti:

• Kalcij, magnezij in vitamin D prispevajo k ohranjanju normalnih kosti.

• Vitamin C prispeva k proizvodnji kolagena za normalno delovanje kosti.

Podpora za sklepe

• Vitamin C prispeva k proizvodnji kolagena za normalno delovanje hrustanca.

Dobro za mišice

• Kalcij, magnezij in vitamin D prispevajo k ohranjanju normalnega delovanja mišic.

FlexiMed PREHRANSKO DOPOLNILO

Sestava3 tablete%DRI*
Glukozamin sulfat800 mg
Od tega:
Glukozamin471 mg
Lososova moka600 mg
       z vsebnostjo kalcija120 mg15
Magnezij250 mg67
Vitamin C80 mg100
Ingver v prahu25 mg
Hidrolizat kolagena tipa II10 mg
Mangan2 mg100
Vitamin D5 μg100

*DRI – referenčni vnos hranil

Sestavine: glukozamin sulfat, ribja moka (losos), zgoščevalci (celuloza, magnezijeve soli maščobnih kislin), magnezijev oksid, inulin, L-askorbinska kislina, sredstva proti strjevanju (kalcijevi fosfati, silicijev dioksid), korenika ingverja (Zingiber officinalis), hidrolizat kolagena tipa II, arome, manganov sulfat, holekalciferol, hidroksipropil metilceluloza, barvila (bakrovi kompleksi klorofilov, klorofilini, titanijev dioksid).

Priporočena dnevna količina: 3 tablete na dan.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zelo pomembno je, da se držite zdrave, uravnotežene in raznovrstne prehrane ter zdravega življenjskega sloga.

540 tablet

Neto teža: 81 g

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila FlexiMed. Izdelek bom plačal/a v 12 enakih obrokih po 25,80 EUR. (Skupna cena znaša 309,60 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 2 steklenički po 540 kapsul. Torej, 1080 kapsul zadostuje za eno leto.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena samo odraslim.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek  Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

PREHRANSKO DOPOLNILO FlEXIMED

Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila FlexiMed za 25,80 EUR. (Skupna cena znaša 309,60 EUR). bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.Z oddajo naročila izjavljam, da sem prebral(a) in sprejemam Pogoje naročanja in Pravilnik o zasebnosti.
Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si