MAGNEZIJ B6+ PREHRANSKA DOPOLNILA

Gre za visokokakovostno prehransko dopolnilo, proizvedeno na Norveškem, ki vsebuje vse potrebne sestavine za pravilno delovanje živčnega sistema. Magnezij in vitamin B6 prispevata k zmanjšanju utrujenosti ter izčrpanosti.

Energijski metabolizem: Magnezij, baker in vitamin B6 prispevajo k normalnemu metabolizmu ustvarjanja energije.

Živčni sistem: Magnezij, baker in vitamin B6 prispevajo k pravilnemu delovanju živčnega sistema.

Psihološke funkcije: Magnezij in vitamin B6 prispevata k normalni psihološki funkciji.

Mišice: Magnezij in vitamin B6 prispevata k normalni funkciji mišic.

Magnezij B6+

prehransko dopolnilo

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (2 tableti)

Aktivne sestavine: Sestavine v 1 tableti * % RDA = priporočen dnevni vnos Sestavine v 2 tabletah * % RDA = priporočen dnevni vnos
Magnezij 150 mg  40 300 mg 80
Cink 5 mg  50 10 mg  100
Vitamin D  5 μg  100 10 μg  200
Bakar 500 μg 50 1000 μg 100
Vitamin B6 0,7 μg 50 1,4 μg 250

 

 

Sestavine: magnezijev hidroksid, inulin, sredstvo za zgostitev (celuloza, magnezijev stearat, zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju (trikalcijev fosfat), cinkov oksid, vitamin D (holekalciferol), bakrov(II) sulfat, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), sredstvo za glaziranje (HPMC).

Opombe:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Poskrbite za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav življenjski slog.

Proizvajalec: AS Norway Pharmatech, p. p. 85, 1662 Rolvsoy, Norveška

Neto količina: 162 g

720 tablet

 

• Naročam zalogo prehranskega dopolnila Magnezij B6+. Cena znaša 89,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Zavitek zadostuje za eno leto, prejmete pa 2 steklenički po 360 kapsul.

•Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

MAGNEZIJ B6+ PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Magnezij B6+ za 89,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si