MemoComplex® PREHRANSKA DOPOLNILA

MemoComplex® vsebuje 8 previdno izbranih, znanstveno dokazanih in patentiranih sestavin, ki podpirajo normalno delovanje možganov in kognitivne sposobnosti.

Kaj je MemoComplex®?

MemoComplex®

• Patentirane in dokazano učinkovite sestavine

• Sestavine raziskane v več kot 65 kliničnih raziskavah

• Ohranjanje normalnih kognitivnih funkcij

• Ohranjanje normalnega fiziološkega delovanja

• Za spomin in koncentracijo

• Prava hranila za vaše možgane

• Podpira delovanje vaših možganov

Vlogo, ki jo imajo ključne sestavine prehranskega dopolnila MemoComplex® v človeškem organizmu, je v okviru zdravstvenih trditev potrdila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA):

DHK ima vlogo pri delovanju možganov. Koristen učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg kisline DHK.

Vitamin B1, niacin (B3), B12 in jod prispevajo k delovanju živčnega sistema.

Vitamin B1, niacin (B3), vitamin B12 in jod prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju.

Jod ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.

MemoComplex® PREHRANSKO DOPOLNILO

Sestava 2 kapsuli % PDV*
Ribje olje 500 mg
Vsebuje omega-3-maščobne kisline 380 mg
Vsebuje
DHK (dokozaheksaenojska kislina) 260 mg
EPK (eikozapentaenojska kislina) 70 mg
Sojini fosfolipidi 90 mg
Holin 82.5 mg
Fosfatidilholin 26 mg
Vsebuje holin-OH 4 mg
Fosfatidiletanolamin 19 mg
Fosfatidilinozitol 22 mg
Vsebuje inozitol 5 mg
Fosfatidna kislina 11 mg
Fosfatidilserin 1 mg
Curcumin C3 Complex® (izvleček korenike kurkume) 50 mg
Vsebuje kurkuminoide 46 mg
Bioperine® (izvleček črnega popra) 2.5 mg
Vsebuje piperin 2.38 mg
Vitamin B1 1.1 mg 100
Vitamin B3 (Niacin) 16 mg 100
Vitamin B12 2.5 μg 100
Jod 150 μg 100

*PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: ribje olje, svinjska želatina, stabilizator (glicerol), sojini fosfolipidi, sojin holin, Curcumin C3 Complex® (izvleček korenike kurkume (Curcuma Longa)), sojin fosfatidilholin,

sojin fosfatidilinozitol, sojin fosfatidiletanolamin, nikotinamid, sojina fosfatidilna kislina, barva (karamela), Bioperine® (izvleček črnega popra (Piper nigrum)), prečiščena voda,

tiamin hidroklorid, sojin fosfatidilserin, kalijev jodid, cianokobalamin.

MemoComplex® – dve kapsuli na dan

Navodila za uporabo: namen tega izdelka je dopolniti vsakodnevno prehrano s hranili, ki pomagajo ohranjati delovanje možganov, normalno psihološko delovanje in kognitivne funkcije ter delovanje živčnega sistema.

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli na dan

Neto teža: 304 g (360 tablet v embalaži, vsaka 845 mg)

Prehranska dopolnilna niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite zunaj dosega otrok. Nevarnost zadušitve za otroke, mlajše od treh let.

Priporočeno uživanje med nosečnostjo po posvetovanju z zdravnikom. Ne presegajte priporočenega dnevnega odmerka.

Rok uporabnosti: do datuma, odtisnjenega na embalaži.

Proizvodna serija: navedeno na embalaži.

Hramba: pri največ 25 °C, zaščitite pred svetlobo in vlago.

Proizvedeno na Norveškem s strani Pharmatech AS za Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila MemoComplex®. Izdelek bom plačal/-a v 12 enakih obrokih po 39,90 EUR. (Skupna cena znaša 478,80 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 2 steklenički po 360 kapsul.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

MemoComplex® PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila MemoComplex® za 39,90 EUR (Skupna cena znaša 478,80 EUR). Bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si