MOVISAN™ COLLAGEN II PREHRANSKA DOPOLNILA

Če se odločite za nakup 12-mesečne zaloge, boste od nas prejeli 2 steklenički visokokakovostno dopolnilo za podporo udobju sklepov. Njegova edinstvena receptura je bila razvita na Norveškem, vse snovi pa so bile izbrane tako, da njihovo delovanje ustvarja sinergijski učinek za maksimalno podporo sklepom in hrustancu.In vse to zato, da boste lahko čim dlje uživali v aktivnem življenju.

Movisan™ Collagen II je namenjen kot dopolnilo k dnevni prehrani, npr. kolagenu in drugim sestavinam, zaradi katerih podpira pravilno delovanje mišično-skeletnega sistema (sklepi – izvleček Boswellie serrate; vezivno tkivo – mangan; sklepni hrustanec – vitamin C). V nasprotju s številnimi dopolnili, ki so na voljo na trgu, Movisan Collagen II vsebuje samo nativni kolagen tipa II.

Nativni kolagen tipa II je še vedno biološko aktiven, zato ga naše telo zlahka absorbira. Zato se želeni učinki pojavijo že pri uporabi dnevnega odmerka 40 mg. Priporočeni dnevni odmerek dopolnila Movisan Collagen II popolnoma pokriva to potrebo.

Movisan™ Collagen II
Prehransko dopolnilo 180 kapsul

Sestava 1 kapsula % PDV*
Boswellia serrata izvleček smole, standardiziran na 60 % bosvelične kisline 50 mg
30 mg

Prah iz kosti norveškega lososa (CalGo®), od tega: 170 mg
  nativni kolagen tipa II 42,5 mg
Hialuronska kislina (natrijev hialuronat) (HAPLEX® Plus) 10 mg
Vitamin C 80 mg 100
Mangan 1,8 mg 90
Folna kislina 200 μg 100

Sestavine: Prah kosti norveškega lososa (nativni kolagen tipa II, kalcij), želatina, inulin, L-askorbinska kislina, gostilo: celuloza; Boswellia serrata Roxb. ex Colebr izvleček smole, standardiziran na 60 % bosvelične kisline DER 6:1, sredstvo proti strjevanju: trikalcijev fosfat; natrijev hialuronat, manganov sulfat, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, gostilo: magnezijeve soli maščobnih kislin; pteroilmonoglutaminska kislina, barva: železovi oksidi in hidroksidi, karminska kislina, karmin, rumena Sunset yellow FCF, modra Brilliant blue FCF.

Navodila za uporabo: Priporočeni dnevni odmerek: 1 kapsula.
Ne presegajte priporočenega dnevnega vnosa.

Opozorilo: Tega prehranskega dopolnila ne smejo uporabljati nosečnice, doječe matere in osebe, ki so alergične na katerokoli sestavino. Ljudje, ki jemljejo zdravila, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Rumena barva Sunset yellow: Lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

Shranjevanje: Hranite zunaj dosega otrok.

Neto količina: 108 g (180 kapsul, vsaka 600 mg)

Proizvaja:
Pharmatech AS
Vallehellene 4
1664 Rolvsoy, Norveška

Za:
Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 28
02-672 Varšava, Poljska

•  Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Movisan™Collagen II. Izdelek bom plačal v 12 enakih obrokih po 35,80 EUR (Skupna cena znaša 429,60 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

•  Zavitek zadostuje za eno leto, prejmete pa 2 steklenički po 180 kapsul. Torej, 360 kapsul zadostuje za eno leto.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

•  V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceuticals preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti..

•  Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

•  Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

MOVISAN™ COLLAGEN II PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Movisan™ Collagen II za 35,80 EUR (Skupna cena znaša 429,60 EUR) bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si