PREHRANSKO DOPOLNILO MULTIVITAMINA+

Kakovostno prehransko dopolnilo je narejeno na Švedskem in vsebuje 20 vitaminov ter mineralov, kar popolnoma zadostuje za pokrivanje dnevnih potreb. Multivitamina+ je kompleks organskih spojin, z zaužitjem ene tablete dnevno pa pokrijete vse potrebe po teh elementih. Uravnotežena formula tablete zagotavlja zdravje na vseh ravneh, prav tako pa pozitivno vpliva na videz

Odpornost: Vitamin C, B6, B12, cink, selen, baker, folna kislina, niacin vplivajo na normalno delovanje imunskega sistema.

Razum in uravnovešenost: Vitamin C, B2, B6, B12, nikotinamid, tiamin, biotin, baker, jod vplivajo na pravilno delovanje živčnega sistema.

Vitamin C, B2, B12, niacin, tiamin, biotin vplivajo na normalno psihološko funkcijo.

Cink in jod prispevata k normalni kognitivni funkciji.

Vitalna moč: Vitamin C, B2, B6, B12, niacin, folna kislina prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Lepota: Vitamin A, B2, niacin, biotin, cink, jod prispevajo k ohranjanju normalne kože.

Kosti: Vitamin D, K, cink, mangan prispevajo k ohranjanju zdravih kosti.

Ščitnica: Selen prispeva k normalni funkciji ščitnice.

Vid: Vitamin A, B2, cink prispevajo k ohranjanju normalnega vida.

Uporaba: Izdelek je namenjen kot dopolnilo k vsakodnevni prehrani z vitamini in minerali.

Magnezij B6+

prehransko dopolnilo

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (1 tableta)

 

Sestavine:1 tableta* % RDA = priporočen dnevni vnos
Vitamin C80 mg100
Vitamin E12 mg80
Vitamin D35 μg100
Vitamin A800 μg100
Vitamin K125 μ25
Biotin50 μ100
Folna kiselina200 μ100
Vitamin B11,1 mg100
Vitamin B21,4 mg100
Vitamin B3 (niacin)16 mg100
Vitamin B56 mg100
Witamina B61,4 mg100
Vitamin B122,5 μg100
Cink10 mg100
Bakar1,0 mg100
Selen55 μg100
 Krom40 μg 145
Molidben50 μg 110

 

Sestavine: maltodekstrin, vitamin C (L-askorbinska kislina), sredstvo proti sprijemanju (celuloza, cinkov citrat, vitamin E (DL-alfa tokoferol), vitamin B3 (nikotinamid), manganov sulfat, vitamin B5 (kalcijev-D-pantotenat), vitamin A (retinil acetat), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, emulgator: magnezijeva sol maščobnih kislin (E470b), bakrov (II) sulfat, vitamin B12 (cianokobalamin), vitamin D3 (holekalciferol), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin K1 (fitonadion), vitamin B1 (tiamin-hidroklorid), kromov (III) klorid, folna kislina (pteroilglutaminska kislina), kalijev jodid, natrijev molibdat, natrijev selenit, D-biotin, barvilo: železovi oksidi in hidroksidi (E172), gostilo (HPMC).

Opombe:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Poskrbite za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav življenjski slog.

Proizvajalec: AS Norway Pharmatech, p. p. 85, 1662 Rolvsoy, Norveška

• Naročam zalogo prehranskega dopolnila Multivitamina+. Cena znaša 69,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Zavitek zadostuje za eno leto, prejmete pa 1 stekleničko s 360 kapsulami.

• Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena samo odraslim.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

PREHRANSKO DOPOLNILO MULTIVITAMINA+

Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Multivitamina+ za 69,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.Z oddajo naročila izjavljam, da sem prebral(a) in sprejemam Pogoje naročanja in Pravilnik o zasebnosti.
Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si