MULTIVITAMINA+ PREHRANSKA DOPOLNILA

Kakovostno prehransko dopolnilo je narejeno na Norveškem in vsebuje 20 vitaminov ter mineralov, kar popolnoma zadostuje za pokrivanje dnevnih potreb. Multivitamina+ je kompleks organskih spojin, z zaužitjem ene tablete dnevno pa pokrijete vse potrebe po teh elementih. Uravnotežena formula tablete zagotavlja zdravje na vseh ravneh, prav tako pa pozitivno vpliva na videz

Odpornost: Vitamin C, B6, B12, cink, selen, baker, folna kislina, niacin vplivajo na normalno delovanje imunskega sistema.

Razum in uravnovešenost: Vitamin C, B2, B6, B12, nikotinamid, tiamin, biotin, baker, jod vplivajo na pravilno delovanje živčnega sistema.

Vitamin C, B2, B12, niacin, tiamin, biotin vplivajo na normalno psihološko funkcijo.

Cink in jod prispevata k normalni kognitivni funkciji.

Vitalna moč: Vitamin C, B2, B6, B12, niacin, folna kislina prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Lepota: Vitamin A, B2, niacin, biotin, cink, jod prispevajo k ohranjanju normalne kože.

Kosti: Vitamin D, K, cink, mangan prispevajo k ohranjanju zdravih kosti.

Ščitnica: Selen prispeva k normalni funkciji ščitnice.

Vid: Vitamin A, B2, cink prispevajo k ohranjanju normalnega vida.

Uporaba: Izdelek je namenjen kot dopolnilo k vsakodnevni prehrani z vitamini in minerali.

Multivitamina+

prehransko dopolnilo

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku (1 tableta)

 

Sestavine: 1 tableta * % RDA = priporočen dnevni vnos
Vitamin C 80 mg 100
Vitamin E 12 mg 80
Vitamin D3 5 μg 100
Vitamin A 800 μg 100
Vitamin K1 25 μ 25
Biotin 50 μ 100
Folna kiselina 200 μ 100
Vitamin B1 1,1 mg 100
Vitamin B2 1,4 mg 100
Vitamin B3 (niacin) 16 mg 100
Vitamin B5 6 mg 100
Witamina B6 1,4 mg 100
Vitamin B12 2,5 μg 100
Cink 10 mg 100
Bakar 1,0 mg 100
Selen 55 μg 100
 Krom 40 μg  145
Molidben 50 μg  110

 

Sestavine: maltodekstrin, vitamin C (L-askorbinska kislina), sredstvo proti sprijemanju (celuloza, cinkov citrat, vitamin E (DL-alfa tokoferol), vitamin B3 (nikotinamid), manganov sulfat, vitamin B5 (kalcijev-D-pantotenat), vitamin A (retinil acetat), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, emulgator: magnezijeva sol maščobnih kislin (E470b), bakrov (II) sulfat, vitamin B12 (cianokobalamin), vitamin D3 (holekalciferol), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin K1 (fitonadion), vitamin B1 (tiamin-hidroklorid), kromov (III) klorid, folna kislina (pteroilglutaminska kislina), kalijev jodid, natrijev molibdat, natrijev selenit, D-biotin, barvilo: železovi oksidi in hidroksidi (E172), gostilo (HPMC).

Opombe:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Poskrbite za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav življenjski slog.

Proizvajalec: AS Norway Pharmatech, p. p. 85, 1662 Rolvsoy, Norveška

• Naročam zalogo prehranskega dopolnila Multivitamina+. Cena znaša 89,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Zavitek zadostuje za eno leto, prejmete pa 1 stekleničko s 360 kapsulami.

• Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

MULTIVITAMINA+ PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Multivitamina+ za 89,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si