OMEGAMARINE™ FORTE+ PREHRANSKA DOPOLNILA

Če se odločite za nakup 12-mesečne zaloge, boste od nas prejeli 2 steklenički visokokakovostnih Omega-3 kapsul norveškega izvora. Tako boste svojemu organizmu naslednjih 12 mesecev zagotovili 2 kapsuli omega-3 maščobnih kislin dnevno. Omega-3 maščobne kisline pomembno vplivajo na vaše zdravje.

Čeprav Omega-3 maščobne kisline predstavljalo izjemno pomemben del naše prehrane, jih v vsakodnevni prehrani zaužijemo zelo malo.

Prav zato ima prehransko dopolnilo OmegaMarine™ Forte+ namen obogatiti našo vsakodnevno prehrano, ki ne vsebuje Omega-3 maščobnih kislin.

Ne pozabite, da imata pri ohranjanju zdravja zelo pomembno vlogo uravnotežena prehrana in aktiven življenjski slog, zato prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo ter raznovrstno prehrano.

Omega-3 maščobne kisline se pridobivajo iz svežega norveškega lososa, kar zagotavlja kakovost in učinkovitost izdelka.

Zaužitje 250 mg DHA in EPA maščobnih kislin je enako, kot če zaužijete 2 kapsuli dnevno.

OmegaMarine Forte+
Prehransko dopolnilo 360 kapsul

65 % EE 33/22 ribjega olja in 35 % lososovega olja
Sestavine v 2 kapsulah, ki vsebujeta 800,2 mg olja:

Dve kapsuli vsebujeta:
Mononenasičene maščobne kisline:
* Omega-7 6 mg
* Omega-9 130 mg
Polinenasičene maščobne kisline:
* Omega-3 346 mg
DHA 112 mg
DPA 4 mg
EPA 162 mg
Druge omega-3 maščobne kisline 68 mg
* Omega-6 42 mg
Vitamin D3 (holekalciferol) 5 μg (100*)

*Odstotek priporočenega dnevnega vnosa RDA

Sestavine: ribje olje (520 mg), lososovo olje (280 mg), vitamin D3 (holekalciferol), mehka želatinasta kapsula (želatina živalskega izvora – svinja), glicerol, prečiščena voda.
Uporaba: Izdelek uporabljamo kot dopolnilo vsakodnevni prehrani z omega maščobnimi kislinami in vitaminom D3.
Način uporabe: 2 kapsuli dnevno.
Neto količina: 208,8 g (360 kapsul po 580 mg)
Opombe: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Poskrbite za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav življenjski slog. Izdelka ne smejo uporabljati ljudje, ki so alergični na ribe in/ali školjke. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.
Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo izdelka posvetujejo z zdravnikom.
Uporabno najmanj do: Odtisnjeno na paket.
Številka serije: Odtisnjeno na paket.
Način shranjevanja: Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred svetlobo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

•  Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila OmegaMarine™ Forte+. Izdelek bom plačal v 12 enakih obrokih po 29,90 €. (Skupna cena znaša 358,80€). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

•  Zavitek zadostuje za eno leto, prejmete pa 2 steklenički po 360 kapsul. Torej, 720 kapsul zadostuje za eno leto.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

•  V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

•  Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

•  Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

* Polno ime izdelka je OmegaMarine Forte+.

OMEGAMARINE™ FORTE+ PREHRANSKA DOPOLNILA