OMEGAMARINE JUNIOR+ PREHRANSKA DOPOLNILA

Prehransko dopolnilo OmegaMarine Junior+ je proizvedeno na Norveškem, v vodilni deželi na področju proizvodnje visokokakovostnih maščobnih kislin Omega-3. Poleg tega je OmegaMarine Junior+ na voljo kot žvečilne kapsule v obliki ribic s sadnim okusom, ki je otrokom zelo všeč. Po nekaj dneh se bodo zato otroci sami spomnili vzeti dnevni odmerek maščobnih kislin Omega-3. Vitamin D ima vlogo pri delovanju številnih sistemov našega telesa.

OmegaMarine Junior + je norveško prehransko dopolnilo z izjemno visoko vsebnostjo morskega DHA. DHA je najpomembnejša maščobna kislina iz skupine omega-3, ki podpira pravilno delovanje možganov.

OmegaMarine Junior + je dodatno obogaten z vitaminom D, ki skrbi za naš imunski sistem in pomaga ohranjati zdrave kosti in zobe.

Obe sestavini sta izjemno pomembni za pravilen razvoj mladega organizma.

Dve kapsuli v obliki rib na dan zadostujeta, da svojo prehrano dopolnite z esencialnimi maščobnimi kislinami. Ugoden učinek se pojavi pri zaužitju 250 mg DHK kisline na dan.

OmegaMarine Junior+

Neto teža: 53 g  (60 kapsul, težkih 890 mg)

Sestava 2 kapsuli % PDV*
Ribje olje tune 1 000 mg
  od katerih:
 Omega-3-maščobne kisline: 363 mg
  DHK (dokozaheksaenojska kislina) 281 mg
  EPK (eikozapentaenojska kislina) 72 mg
Vitamin E 12 mg 100
Vitamin A 120 μg 15
Vitamin D 5 μg 100

* PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: ribje olje tune, stabilizator (glicerol), svinjska želatina, modificiran krompirjev škrob, aroma, vitamin E (DI-alfa-tokoferol acetat), vitamin A (retinil palmitat), sladilo (steviol glikozid), antioksidant (mešani tokoferoli), vitamin D 3 (holekalciferol).

Ta izdelek vsebuje sladilo.

Priporočen dnevni odmerek: Otroci, starejši od treh let: dve kapsuli na dan.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zelo pomembno je vzdrževati zdravo, uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.

Uporabno najmanj do: Odtisnjeno na paket.

Številka serije: Odtisnjeno na paket.

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta zelo pomembna.

Hramba: Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe (pod 25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Proizvedeno na Norveškem: Pharmatech A.S.
za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava

Naročam 30 dnievna zalaga prehranskega dopolnila OmegaMarine Junior+ za 37,80 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

•  Ponudba je namenjena samo odraslim.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

OMEGAMARINE JUNIOR+ PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 30-dnevno zalogo prehranskega dopolnila OmegaMarine Junior + za 37,80 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si