ProLetto® PREHRANSKA DOPOLNILA

ProLetto® vsebuje edinstveno kombinacijo naravnih sestavin – cinka, selena, palmeta. Preverite njegove pozitivne učinke na vaš organizem!

Zakaj izbrati ProLetto®?

ProLetto® je naravno prehransko dopolnilo, ustvarjeno za moške. Njegovi sestavini – cink in selen pomagata pri ohranjanju normalne koncentracije testosterona, delovanju reproduktivnega sistema in ohranjanju imunskega sistema.

Pomagata tudi zaščititi celice pred oksidativnim stresom in ohranjati zdrave lase. Izdelek je proizveden po najvišjih norveških standardih in je pod strogim nadzorom kakovosti. Vsaka faza proizvodnje je podvržena preverjanju in kontroli. Pri odločanju o prehranskih dopolnilih je zelo pomembno preveriti, ali izdelek, ki ga izberete, ustreza standardom kakovosti. Potrebujete le eno tableto dnevno.

Na tisoče kupcev že vrsto let redno kupuje ProLetto®! Zdaj lahko njegove prednosti izkoristite tudi vi.

ProLetto® Plus

Prehransko dopolnilo

360 tablet

Priporočen dnevni odmerek:

Sestavine:

v 1 tableti

%PU**

Izvleček palmeta (Serenoa repens)

160,0 mg*

Inulin (iz korenine cikorije, Cichorium intybus L.)

112,0 mg*

Cink (cinkov citrat)

12,5 mg

125

Likopen (ekstrakt paradižnika, Lycopersicon esculentum)

2,0 mg*

Selen (natrijev selenat)

50,0 μg

90

* Priporočen dnevni odmerek ni določen

** Priporočen dnevni odmerek

Pakirano v zaščitni atmosferi.

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta dnevno

Sestavine: izvleček palmeta (Serenoa repens), inulin, zgoščevalec – mikrokristalna celuloza, cinkov citrat, ekstrakt paradižnika (Lycopersicon esculentum), sredstvo proti zgoščevanju – silicijev dioksid, stabilizatorji: trikalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin, natrijev selenit in hidroksipropil – HPMC.

Neto količina: 27 g (60 tablet po 0,45 g)

Opozorilo! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrsto prehrano. Pomembni sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja! Priporočenih dnevnih odmerkov se ne sme prekoračiti. Uživanje ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke. Lahko pride do interakcji z nadomestnim zdravljenjem; estrogenom, peroralnimi kontraceptivi in antiepileptiki.

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila ProLetto®*. Izdelek bom plačal/a v 12 enakih obrokih po 35,90 EUR. (Skupna cena znaša 430,80 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 6 paketov s 60 tablet.

• Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e- pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

*Polno ime izdelka je Proletto® Plus.

ProLetto® PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila ProLetto® za 35,90 EUR. (Skupna cena znaša 430,80 EUR) bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si