PREHRANSKO DOPOLNILO PROMAN® PLUS

ProMan® Plus je na Norveškem razvito prehransko dopolnilo za moške. Vsebuje skrbno izbrane, dokumentirane sestavine, ki so namenjene podpori moškemu telesu po 30. letu.

Kaj je ProMan® Plus?

ProMan® Plus je prehransko dopolnilo, razvito na Norveškem za zahtevne moške. Dvanajst skrbno izbranih sestavin deluje v popolni sinergiji za doseganje največjega učinka. Krepijo vašo vzdržljivost, zmogljivost in vitalnost.

Po 30. letu je naša moška vitalnost lahko na preizkušnji. ProMan® Plus je namenjen moškim, ki želijo dlje ohraniti mladostno moč in energijo (tudi v spalnici).

PROMAN® PLUS PREHRANSKO DOPOLNILO

Sestava 1 kapsule
Magnezij 187,5 mg (50 % PDV*)
Izvleček grškega sena 100 mg
Izvleček rožnega korena 75 mg
Izvleček lista damiane 50 mg
Hidrolizirano mleko trske 27 mg
Vitamin B3 16 mg
Izvleček ginsengovega korena 15 mg
Cink 10 mg (100 % PDV*)
Vitamin B12 2.5 μg (100 % PDV*)
Vitamin B6 2 mg (143 % PDV*)
Vitamin D3 5 μg (100 % PDV*)
Selen 55 μg (100 % PDV*)

* PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: Magnezijev oksid, suhi izvleček grškega sena (Trigonella foenum-graecum) v razmerju 4 : 1, goveja želatina, suhi izvleček rožnega korena (Rhodiola rosea) v razmerju 10 : 1, suhi izvleček lista damiane (Turnera diffusa) v razmerju 10 : 1, hidrolizirano mleko trske, nikotinamid, suhi izvleček ginsengovega korena (Panax ginseng C.A. Meyer) v razmerju 10 : 1, cinkov oksid, sredstvo proti strjevanju: cinkov oksid, cianokobalamin, piridoksin hidroklorid, zgoščevalno sredstvo: magnezijev stearat, holekalciferol, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, natrijev selenat (IV).

Damiana pomaga pri ohranjanju zdravega spolnega življenja. Pomaga obnoviti telesno in duševno kondicijo. Podpira telesno in duševno odpornost. Selen ima vlogo pri tvorbi semen. Cink ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju. Cink prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi.

Priporočeni dnevni odmerek: ena kapsula na dan.

Opozorilo: Ne presegajte priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zaradi prisotnosti ginsengovega izvlečka je treba po treh mesecih uporabe narediti 2-tedenski premor. Zelo pomembno je vzdrževati zdravo, uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav življenjski slog.

Hramba: Hranite na hladnem in suhem mestu, zunaj dosega majhnih otrok.

Neto količina: 43,8 g (60 kapsul, težkih 730 mg)

Uporabno najmanj do: datum je na dnu izdelka.

Serijska številka: na dnu izdelka.

Proizvedeno na Norveškem Pharmatech AS

Ekskluzivni distributer: Natural Pharmaceuticlas Sp. z o.o., ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila ProMan® Plus. Izdelek bom plačal v 12 enakih obrokih po 29,90 €. (Skupna cena znaša 358,80€). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 6 paketov s 60 tableti.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek  Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

PREHRANSKO DOPOLNILO PROMAN® PLUS

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila ProMan® Plus za 29,90 EUR. (Skupna cena znaša 358,80 EUR). bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 6 paketov s 60 tableti. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si


    Vabimo vas, da sodelujete v naših nagradni igri.

    Sodelujte in zadenite darilno kartico za MERCATOR v vrednosti 50 EUR!

    Ne čakajte, preberite si več o nagradni igri in sodelujte.