PROMAN® PLUS PREHRANSKA DOPOLNILA

ProMan® Plus je na Norveškem razvito prehransko dopolnilo za moške. Vsebuje skrbno izbrane, dokumentirane sestavine, ki so namenjene podpori moškemu telesu po 30. letu.

Kaj je ProMan® Plus?

ProMan® Plus je prehransko dopolnilo, razvito na Norveškem za zahtevne moške. Dvanajst skrbno izbranih sestavin deluje v popolni sinergiji za doseganje največjega učinka. Krepijo vašo vzdržljivost, zmogljivost in vitalnost.

Po 30. letu je naša moška vitalnost lahko na preizkušnji. ProMan® Plus je namenjen moškim, ki želijo dlje ohraniti mladostno moč in energijo (tudi v spalnici).

PROMAN® PLUS PREHRANSKO DOPOLNILO

Sestava 1 kapsula % PDV*
Magnezij 187.5 mg 50
Suhi izvleček semena mnogosemenskega triplata (DER 4:1) 100 mg
Suhi izvleček rožnega korena, standardiziran
na 1 % salidrozidov
70 mg
0,7mg
Suhi izvleček listov damiane (DER 10:1) 50 mg
Hidrolizirani proteini atlantske polenovke 27 mg
Niacin (vitamin B₃) 16 mg 100
Suhi izvleček korenine ginsenga, standardiziran na 8 %
ginsenozidov (DER 10:1)
15 mg
1,2 mg
Cink 10 mg 100
Vitamin B12 2.5 μg 100
Vitamin B6 2 mg 143
Vitamin D 5 μg 100
Selen 55 μg 100

* PDV – priporočen dnevni vnos

Navodila za uporabo: Priporočeni dnevni odmerek: 1 kapsula
Ne presegajte priporočenega dnevnega vnosa.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot zamenjava (nadomestilo) za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta zelo pomembna. Zaradi prisotnosti izvlečka ginsenga je treba po treh mesecih uporabe narediti 2-tedenski premor. Tega prehranskega dopolnila ne smete uporabljati, če ste alergični na katerokoli sestavino, uporabljeno v izdelku. Ljudje, ki jemljejo zdravila, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Sestavine: magnezijev oksid, suhi izvleček semen mnogosemenskega triplata (Trigonella foenum-graecum L.), goveja želatina; suhi izvleček rožnega korena (Rhodiola rosea L.), standardiziran na 1 % salidrozidov, suhi izvleček listov damiane (Turnera diffusa Wild. Ex Schult.), hidrolizirani protein (riba) iz atlantske polenovke (Gadus morhua), nikotinamid, suhi izvleček korenine ginsenga (Panax ginseng C.A. Mey.), standardiziran na 8 % ginsenozidov, cinkov oksid, sredstvo proti strjevanju: kalcijevi fosfati; cianokobalamin, piridoksin hidroklorid, gostilo: magnezijev stearat; holekalciferol, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid; natrijev selenit; barvilo: kalcijev karbonat, železovi oksidi in hidroksidi.

Vsebuje rožni koren, ginseng in magnezij, ki prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Damiana podpira telesno in duševno odpornost. Selen prispeva k normalni spermatogenezi. Cink prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi in ima vlogo pri plodnosti ter razmnoževanju.

Neto teža: 43,8 g (60 kapsul, težkih 730 mg)

Uporabno najmanj do: datum je na dnu izdelka.

Serijska številka: na dnu izdelka.

Proizvaja: Pharmatech AS, Vallehellene 4, 1664 Rolvsøy, Norveška

Za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o., ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava, Poljska

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila ProMan® Plus. Izdelek bom plačal v 12 enakih obrokih po 37,90 EUR. (Skupna cena znaša 454,80 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 6 paketov s 60 tableti.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

PROMAN® PLUS PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila ProMan® Plus za 37,90 EUR. (Skupna cena znaša 454,80 EUR, ki jo bomo razdelili na 12 obrokov). Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si