REDUXIN FORTE PREHRANSKA DOPOLNILA

ReduXin Forte je naravno prehransko dopolnilo z edinstveno formulo in trojnim delovanjem. Vsebuje glukomanan, edino pozitivno ocenjeno snov za izgubo teže s strani EFSA (Evropske agencije za varnost hrane).

Glukomanan ima prednost pred drugimi topnimi vlakni, saj ima veliko boljšo sposobnost absorpcije vode. Zato je še posebej učinkovit pri izgubljanju teže.

Glavna sestavina prehranskega dopolnila ReduXin Forte je glukomanan. Glukomanan je edina pozitivno ocenjena snov za izgubo teže s strani EFSA (Evropske agencije za varnost hrane). Skupaj s kromom in vitaminoma B3 in B12, ki jih v zdravstvenih trditvah EFSA prav tako ocenjuje pozitivno in so pri izgubi teže pomembni, ustvarja edinstveno trojno formulo z dokazanimi učinki!

Glukomanan je vrsta vlaken, ki jih lahko najdemo v koreninah čudovite temno vijolične rastline Amorphophallus paeoniifolius, znane tudi kot slonova noga ali konjak. Je tropska čebulna rastlina, ki raste predvsem v Afriki, jugovzhodni Aziji in na tropskih otokih Tihega oceana. V teh delih sveta je priljubljena zelenjava v različnih narodnih kuhinjah. Na Japonskem se uporablja za proizvodnjo rezancev shirataki, ki so brez kalorij.

Konjak se pogosto uporablja tudi v indijski medicini. Je znano zdravilo v vseh treh glavnih šolah indijske tradicionalne medicine: ajurvede, siddhe in unani. Vlakna glukomanana spodbujajo izgubo telesne teže predvsem zaradi svoje izjemne viskoznosti in neverjetne sposobnosti absorpcije vode. Napolnijo želodec in ustvarijo občutek sitosti, zato pojeste manj.

ReduXin Forte

Pakiranje: 360 kapsul v 2 kozarcih
prehransko dopolnilo 180 kapsul
neto količina: 108 g

Sestava 2 kapsuli % PDV* 6 kapsul % PDV*
Glukomanan iz gomolja konjaka 1000 mg 3000 mg
Niacin 5,3 mg 33,1 16 mg 100
Krom 13 µg 32 40 µg 100
Vitamin B6 0,47 mg 33,6 1,4 mg 100
Vitamin B12 0,82 µg 32,8 2,5 µg 100

*PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: glukomanan iz gomolja konjaka (Amorphophallus konjac), goveja želatina, sredstva za zgoščevanje (celuloza, maščobne kisline magnezijeve soli), niacin (amid nikotinske kisline), krom (kromov (III) klorid), vitamin B6 (piridoksinijev klorid), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), vitamin B12 (metilkobalamin).

Neto količina: 108 g (180 kapsul, težkih 600 mg)

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli 3-krat dnevno, pred glavnimi obroki. Skupaj z 1–2 kozarcema vode.

OPOZORILO: Ne presegajte priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano ter zdrav življenjski slog. Ni namenjeno osebam, mlajšim od 18 let. Če ste noseči, dojite ali uživate katero zdravilo ali ste pod zdravniškim nadzorom, prosimo, da se pred uporabo pogovorite z osebnim zdravnikom ali drugim zdravstvenim delavcem. Prenehajte z uporabo in kontaktirajte zdravnika, če se pojavijo kakršni koli neželeni učinki. Čezmerna uporaba lahko ima odvajalni učinek. Pri osebah, ki imajo težave s požiranjem ali v primeru, da hrana ni zaužita z dovolj vode, obstaja tveganje zadušitve.

Shranjevanje: Hranite na hladnem (pod 25 °C), suhem mestu zunaj dosega majhnih otrok.

Serijska številka:

Proizvedeno na Norveškem

Proizvajalec: Pharmatech AS

Vallehellene 4, 1664 Rolvsoy, Norveška

za: Natural Pharmaceuticlas Sp. z o.o.

ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava

Neto količina: 108 g(180 kapsul, težkih 600 mg)

• Naročam zalogo ReduXin Forte za 2 meseca (dve steklenički po 180 kapsul). Skupna cena za obe steklenički je 129,80 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Na meni so potem samo neposredni stroški vračila.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

REDUXIN FORTE PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročim zalogo ReduXin Forte za 2 meseca (dve steklenički po 180 kapsul). Skupna cena za obe steklenički je 129,80 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si