VISTAN™ PREHRANSKA DOPOLNILA

Podpora za suhe in utrujene oči. Pomaga ohranjati oči primerno navlažene.

Vistan™ je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz mineralov, antioksidantov, vitaminov in rastlinskih izvlečkov. Cink, baker in železo, ki jih vsebuje, sodelujejo pri pretvorbi svetlobe v živčne signale, delovanju nevronov in vidnem ciklu. Poleg tega sta cink in baker – skupaj s selenom – močna antioksidanta. Njune lastnosti so še posebej pomembne za makulo (ki se nahaja v mrežnici očesnega zrkla) in kakovost izločenih solz, ki se uporabljajo za vlaženje oči.

Vitamina A in E sta prav tako vključena v vidni cikel. Naše telo iz vitamina A proizvaja rodopsin, beljakovino, ki se pod vplivom fotonov razgradi – s tem obvesti možgane o zaznavi svetlobe. Nato pride na vrsto vitamin E in rodopsin se vrne v stanje pred razgradnjo. Oba vitamina sta torej potrebna za pravilen vid, tako podnevi kot ponoči.

Poleg tega kapsule Vistan™ vsebujejo rastlinske izvlečke: plodove borovnice, cvetove ognjiča in zelišče žajblja. Borovnice zagotavljajo antioksidante, žajbelj flavonoide, ognjič pa zeaksantin in lutein, tj. antioksidante, ki so še posebej pomembni za zdravje oči.

Vistan™
Prehransko dopolnilo 60 kapsul

Sestavine 2 kapsuli % PDV*
Sadje – borovnice, 250 mg
  od tega:
  antociani 2,50 mg
Izvleček cvetov ognjiča, 10 mg
  od tega:
  lutein 2,3 mg
  zeaksantin 50 μg
Cink 15,5 mg 155
Izvleček zelišč žajblja 50 mg
Vitamin A 750 μg 94
Baker 2,5 mg 250
Železo 13 mg 93
Vitamin E 12 mg 100
Selen 55 μg 100

* PDV – priporočen dnevni vnos
Sestavine: maltodekstrin, izvleček sadja borovnice (Vaccinium myrtillus L.), standardiziran za 1% vsebnost antocianina, goveja želatina, železo [železov (II) bisglicinat], cink (cinkov citrat), izvleček zelišč žajblja (Salvia officinalis L.), vitamin E (D-alfa-tokoferil acetat), selen (kvas, obogaten s selenom), izvleček cvetov ognjiča (Calendula officinalis L.), standardiziran za 20% vsebnost luteina, 50 µg zeaksantina, sredstva proti strjevanju (silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin, kalcijevi fosfati), baker (bakrov (II) sulfat), vitamin A (retinil acetat).

Priporočen dnevni vnos izdelka: 2 kapsuli na dan.

Opozorilo: ne presegajte priporočenega dnevnega vnosa. Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot zamenjava (nadomestilo) za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav način življenja sta zelo pomembna. Osebe, ki jemljejo zdravila, so noseče ali dojijo, se morajo pred uporabo izdelka posvetovati z osebnim zdravnikom. Ne uporabljajte izdelka, če ste alergični na katero od njegovih sestavin. Ne dajajte otrokom, mlajšim od 14 let.

Neto teža: 36 g (60 kapsul, vsaka po 0,6 g)

Shranjevanje: shranjevati izven dosega majhnih otrok pri temperaturi pod 25°C, v suhem in tamnem prostoru.

Uporabno najmanj do in številka proizvodne serije: glejte dno embalaže

Proizvedeno na Norveškem za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o., Domaniewska 28, 02-672 Varšava, Poljska

•  Da, naročam 3-mesečna zalogo prehranskega dopolnila Vistan™ za 129,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti.

•  V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

•  Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

•  Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna, za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

VISTAN™ PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 3-mesečna dnevno zalogo prehranskega dopolnila Vistan™za 129,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti.Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam. Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si