VITAMIN K2 COMPLEX PREHRANSKA DOPOLNILA

Vitamin K2 Complex, sodobno norveško prehransko dopolnilo, ki združuje prednosti treh ključnih vitaminov – K, D in tiamina (vitamin B1). Njegova primarna sestavina, vitamin K, prispeva k normalnemu strjevanju krvi in pomaga ohranjati kosti zdrave.

Vitamin K2 Complex: trojna podpora vašemu telesu

Prehransko dopolnilo Vitamin K2 Complex obogateno z vitaminom D, ki prav tako prispeva k zdravju kosti in igra vlogo pri normalni absorpciji kalcija in fosforja ter podpira naš imunski sistem. Medtem ko sestavina tiamin (vitamin B1) poskrbi za normalno delovanje našega srca.

Vitamin K sodeluje pri metabolizmu beljakovin, kar vključuje tudi beljakovine, ki so odgovorne za uravnavanje procesov mineralizacije kosti. Ti procesi povzročijo povečanje obsega, v katerem je kalcij vgrajen v kosti, in jih naredijo bolj zdrave. Hkrati nekatere študije kažejo, da lahko to zmanjša čezmerno kopičenje kalcijevih usedlin v stenah krvnih žil.

Vitamin K je odgovoren za uravnavanje nastajanja protrombina – ključnega dejavnika v procesu strjevanja krvi, poleg tega pa tudi ugodno učinkuje na druge beljakovine, vključene v ta proces.

* Priporočeni dnevni vnos

Sestavine: MCT (srednjeverižni trigliceridi) iz kokosovega olja, svinjska želatina, stabilizator: glicerol, menakinon (menakinon-7 iz Bacillus subtilis natto), čebelji vosek, beli in rumeni, stabilizator: silicijev dioksid, tiamin hidroklorid, barvilo: oksidi in železovi hidroksidi, filokinon, holekalciferol.

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula na dan.

Sestava 1 kapsula % PDV*
Vitamin B1 1,1 mg 100
Vitamin K 100 μg 133
Vitamin D 5 μg 100

Opozorilo: Ne presegajte priporočenega dnevnega odmerka.

Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot zamenjava (nadomestilo) za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta zelo pomembna.

Izdelka ne smejo uživati ​​osebe, ki jemljejo antikoagulante, ki vsebujejo antagoniste vitamina K (npr. varfarin in acenokumarol), ter nosečnice in doječe ženske. Osebe, ki jemljejo zdravila, se morajo pred zaužitjem izdelka posvetovati z osebnim zdravnikom. Ne uporabljajte izdelka, če ste alergični na katero od njegovih sestavin. Namenjeno za odrasle.

Vitamin K2 Complex je vir vitamina B1. V skladu z uredbo Evropskega parlamenta in Sveta Evrope je priporočeni dnevni vnos vitamina B1 1,1 mg. Z zaužitjem 1 kapsule vitamina K2 Complex je priporočeni dnevni vnos 100-odstotno pokrit.

Vitamin K2 Complex je vir vitamina K. V skladu z uredbo Evropskega parlamenta in Sveta Evrope je priporočeni dnevni vnos vitamina K 75 μg. Z zaužitjem 1 kapsule vitamina K2 Complex pokrijete 133 % priporočenega dnevnega vnosa.

Vitamin K2 Complex je vir vitamina D. V skladu z uredbo Evropskega parlamenta in Sveta Evrope je priporočeni dnevni vnos vitamina D 5 μg. Z zaužitjem 1 kapsule vitamina K2 Complex je priporočeni dnevni vnos pokrit 100 %.

Vir: Uredba (EU) št. 1169/2011 Evropskega parlamenta in Sveta Evrope z dne 25. oktobra 2011.

Hranite na suhem in temnem mestu pri temperaturi pod 25 °C, zunaj dosega majhnih otrok.

Neto teža: 172,8 g (360 kapsul, težkih 480 mg)

Ime serije in rok uporabnosti: natisnjena na embalaži.

Proizvaja: Pharmatech AS, Vallehellene 4, 1664 Rolvsoy, Norveška
Distributer: Natural Pharmaceuticlas Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 28
02-672 Varšava

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Vitamin K2 Complex. Izdelek bom plačal v 12 enakih obrokih po 33,90 EUR. (Skupna cena znaša 406,80 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto.

• Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

VITAMIN K2 COMPLEX PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Vitamin K2 Complex za 33,90 EUR. (Skupna cena znaša 406,80 EUR). bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si