Vitamin K2+ PREHRANSKA DOPOLNILA

Prehransko dopolnilo Vitamin K2+ je visokokakovosten norveški izdelek, ki vsebuje vitamin K2 v obliki MK-7, torej v obliki, ki se najbolje absorbira v našem telesu. Za najboljše rezultate je izdelek dodatno obogaten z vitaminom D3.

VITAMIN K2+ 360 kapsul, zaloga za vse leto

Prehransko dopolnilo Vitamin K2+ je visokokakovosten norveški izdelek, ki vsebuje vitamin K2 v obliki MK-7, torej v obliki, ki se najbolje absorbira v našem telesu. Za najboljše rezultate je izdelek dodatno obogaten z vitaminom D3. Ena mehka kapsula vsebuje tekoče olje, ki zagotavlja odlično absorpcijo vitaminov K in D.

Že ena kapsula pokrije 100 % dnevnih potreb organizma po vitaminih K in D.

Kaj je vitamin K?

Vitamini K so skupina, ki obstaja v dveh naravnih oblikah, in sicer kot K1 in K2 ter sintetično proizveden K3.

Obliko K2 proizvajajo bakterije v našem debelem črevesu, obliko K1 pa v telo dobimo preko prehrane. Dnevne potrebe po tem pomembnem vitaminu znašajo 125 mikrogramov, zato ustrezna prehrana in dopolnilo v obliki našega pripravka zadostuje, da raven vitamina K2 ohranjamo na stalni in pravilni ravni. Vitamin K je shranjen tudi v jetrih, od koder ga telo črpa za ponovno uporabo.

Vitamin K2 je topen v maščobah, zato ga človeško telo najbolje absorbira v tekoči obliki. Za doseganje najvišjih standardov smo ustvarili vitamin K2 v obliki olja v mehkih kapsulah, ki jih ni težko pogoltniti in ki zagotavljajo skoraj popolno absorpcijo vitamina K2 v telesu.

Poleg tega so raziskave pokazale, da ima naše dopolnilo najkoristnejšo obliko vitamina K2, to je MK-7.

Ta oblika zagotavlja najboljšo asimilacijo ob samo eni kapsuli dnevno, ki vsebuje:

– 75 μg vitamina K2 in

– 5 μg vitamina K2

ter daje našemu telesu zadostno količino obeh tako pomembnih vitaminov.

Vitamin K2+

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Vsebina

v 1 kapsuli

% PDV*
Vitamin K 75 µg 100
Vitamin D 5 µg 100

* Priporočen dnevni vnos

Sestavine: srednjeverižni trigliceridi (iz kokosovega olja), svinjska želatina, stabilizator (glicerol), MK-7 (menakinon-7 iz Bacillus subtilis natto), barvilo (železovi oksidi in hidroksidi), kolekalciferol.

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula dnevno.

Opombe: Za osebe, ki imajo težave s strjevanjem krvi ali uživajo antikoagulante, je priporocljivo, da se pred zacetkom uporabe prehranskega dopolnila Vitamin K2+ posvetujejo z zdravnikom.

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznovrstno prehrano. Pomembna sta uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Proizvajalec: Pharmatech A.S., p.p. 851662 Rolvsoy, Norveška

Distributer: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o., ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava, Poljska

Neto kolicina: 172,8 g

360 kapsul

• Naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Vitamin K2+. Izdelek bom plačal/a v 12 enakih obrokih po 23,90 EUR. (Skupna cena znaša 286,80 EUR). Kot kupec ne plačam stroškov dostave.

• Paket zadostuje za eno leto, prejmete pa 1 stekleničko s 360 kapsulami.

• Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

Vitamin K2+ PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 12-mesečno zalogo prehranskega dopolnila Vitamin K2+ za 23,90 EUR. (Skupna cena znaša 286,80 EUR). bomo razdelili na 12 obrokov. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si