Dostava

Pošiljke z enomesečno zalogo prehranskih dopolnil dostavimo naravnost do vašega nabiralnika preko Pošte Slovenije. Pošiljke z enomesečno i enoletno zalogo naših prehranskih dopolnil in naročila, oddana prek spletnega mesta www.omegamarine.si, se pošljejo po pošti.

Glede na ponudbo:

– 2,49 EUR stroški pošiljanja ali 0 EUR za enomesečno dobavo

– Brez stroškov pošiljanja pri letni dobavi

Paket bo dostavljen v roku 30 dni od obdelave naročila. Vsekakor se trudimo, da bi vaša naročila prispela čim prej.

Poštar bo pustil obvestilo v nabiralniku ali pa boste prejeli SMS/ e-poštno obvestilo z naslovom najbližje pošte, kjer bo pošiljka čakala na prevzem.

Če paketa ne prejmete v roku 30 dni, se obrnite na Službo za pomoč strankam: z dopisom na naslov podjetja, po elektronski pošti na info@omegamarine.si ali po telefonu na 01 777 47 74.

Jamčimo za kakovost naših izdelkov. Pomembno nam je, da lahko v celoti uživate v prejetem paketu. Če pa je šlo kaj narobe, se takoj obrnite na Službo za pomoč strankam: po pošti na naslov podjetja, po elektronski pošti na info@omegamarine.si ali po telefonu na 01 777 47 74. Blago bomo z veseljem zamenjali. V tem primeru ne plačate nobenih dodatnih stroškov pošiljanja.

Naše izdelke pošiljamo po celi Sloveniji.

Natural Pharmaceuticals ne obdeluje naročil z naslovom za dostavo zunaj Slovenije.

Našo Službo za pomoč strankam lahko kadar koli kontaktirate po telefonu 01 777 47 74 ali po elektronski pošti: info@omegamarine.si

Osebni prevzem naročenih izdelkov trenutno ni mogoč. Prehranska dopolnila dostavljamo po pošti na naslov, ki ga navedete.

Zaradi dodatne poštne korespondence, ki jo pošljemo po oddaji naročila, trenutno pošiljamo le na domače naslove.

Ko oddate spletno naročilo za brezplačno enomesečno zalogo našega prehranskega dopolnila, se vam na spletni strani prikaže obvestilo z zahvalo za naročilo. Na tej strani predstavljamo zelo privlačno ponudbo za letno zalogo prehranskega dopolnila. Ponudba je namenjena samo ljudem, ki jih to zanima. Izkoristite jo lahko s klikom na gumb Naroči. Oddaja naročila za letno zalogo je prostovoljna in ne vpliva na naročilo promocijske enomesečne zaloge.

Če pa ste prejeli letno zalogo, ki je niste pričakovali, se obrnite na podjetje po pošti, e-pošti: info@omegamarine.si ali po telefonu na 01 777 47 74, da razjasnimo izvor naročila.

Seveda. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna skrb. Veliko pozornosti posvečamo načinu pakiranja naših izdelkov, da pridejo do vas čim prej in nepoškodovani. Pošiljko vam bo neposredno dostavil uslužbenec kurirske družbe ali pošte.