Prehranska dopolnila za moške

Prehransko dopolnilo ProMan® Plus je namenjeno moškim, ki želijo okrepiti svojo moškost. Energija, učinkovitost, testosteron so glavni cilji prehranskega dopolnila ProMan® Plus. Ne smemo pozabiti, da lahko raven testosterona po 30. letu upade za 1 % na leto. Zato velja poskrbeti za ustrezno dopolnjevanje, da bodo učinki andropavze manj opazni.

ProMan® Plus učinkovito podpira ta proces. Sestavljen je iz skrbno izbranih rastlin. Izbrane sestavine nosijo tudi zdravstvene trditve Evropske agencije za varnost hrane.

ProMan® Plus pomeni varnost za vaše zdravje in naravno podporo vaši moškosti.

Prehransko dopolnilo ProMan® Plus je namenjeno predvsem aktivnim moškim. Če ste res radi aktivni, vam bo ProMan® Plus všeč. Posebej smo ga obogatili z vitaminom B₃, ki vas med vadbo ščiti pred učinki sončenja.

Ginseng in izvleček lista damiane nadomestita pomanjkanje energije in krepita vašo moč, tako na igrišču kot v pisarni. Vitamin D₃ poskrbi za vaše kosti.

Po vadbi bo cink obnovil mišično moč. Pripravljeni boste na naslednjič.

Moški ne omenjajo pogosto svojih težav, zlasti ne intimnih. Ena najpogostejših težav moških po 50. letu je povečanje prostate. Zdravniki ocenjujejo, da se približno 50 % 50-letnih moških spopada s povečanjem prostate.

Vsak moški nad 40 let bi moral enkrat letno opraviti preventivni pregled prostate. Zelo pomembna sta ustrezno prehranjevanje in preventiva, zlasti v letih, ko je treba za svoje telo dodatno poskrbeti.

ProMan® Plus je prehransko dopolnilo za zrele moške. Naš cilj je bil izdelati edinstven recept s takšno vsebnostjo aktivnih snovi, ki bo zagotavljala optimalen učinek na zdravje.

Sestavine izdelka ProMan® Plus, kot sta cink in selen, vplivajo na ohranjanje ustrezne ravni testosterona, normalno delovanje reproduktivnega sistema in ohranjanje normalne imunosti. Poleg tega pomagajo varovati celice pred oksidativnim stresom in pomagajo ohraniti zdrave lase.