OSEBNI PODATKI

Podrobne informacije o obdelavi vaših podatkov so na voljo v razdelku Pravilnik o zasebnosti na naši spletni strani.

Da lahko posredujemo informacije v imenu stranke, je potrebno pooblastilo naše stranke. Poslati ga je treba po pošti na naslov: Natural Pharmaceuticals Služba za pomoč strankam, Pristaniška ulica 4, 6000 Koper, ali po elektronski pošti na: info@omegamarine.si

Natural Pharmaceuticals zagotavlja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotavljanje varnosti obdelave osebnih podatkov in skladnosti obdelave podatkov z veljavno slovensko in evropsko zakonodajo.

Če želite uveljavljati svoje pravice ali razjasniti morebitne nejasnosti ali dvome v zvezi z obdelavo podatkov, se obrnite neposredno na našo službo za pomoč strankam na naslednji e-poštni naslov: info@omegamarine.si. V vseh zadevah v zvezi z varstvom osebnih podatkov in načeli njihove obdelave vas vabimo, da se obrnete tudi na našo uradno osebo za varstvo podatkov, najbolje na naslednji e-poštni naslov: dpo@omegamarine.si. Podrobne informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov in vaših pravicah so na voljo v razdelku Zasebnost na našem spletnem mestu.