Zmagovalec

Z veseljem vam predstavljamo seznam zmagovalcev naše nagradne igre.

Poglejte, kako so odgovorili na nagradno vprašanje:

Zmagovalec 1. tedna Daniel M., Radenci Vrhunska kakovost proizvedena na Norveškem – ni ponaredek; mednarodni standardi; pozitiven vpliv na zdravje. Zagotavljajo organizmu potrebne vit.amine, ki mu moramo nujno dodajati skupaj s potrebnimi minerali kar proizvodi Natural Pharmaceuticals sigurno vsebujejo. Ugodnost: plačilo na obroke.
Zmagovalec 2. tedna Marija R., Jesenice Že v otroških letih nisem prenesla vonja po ribjem olju. Sedaj sem vesela, da kapsule Omega Marine Forte + ne puščajo neprijetnega priokusa v ustih. Tako sedaj že eno leto brez težav redno zjutraj vzamem dve kapsuli. Polega tega mi to prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamin D, koristi tudi pri drugih težavah, ki so se pojavile s starostjo.
Zmagovalec 3. tedna Jožef J., Šmarješke toplice Prehranski dodatki Natural Pharmaceuticals vplivajo na vzdrževanje moje telesne kondicije. Do sedaj sem jih že veliko uporabil, Omega Marine Forte+, Proletto, Fleximed in Vitamin D+. Zelo vam zaupam in želim vam ostati še naprej zvesti odjemalec ravno zaradi njihove visoke kvalitete
Zmagovalec 4. tedna Bojan U., Celje Natural Pharmaceuticals izdelke sem naročil zato, ker sem hotel izboljšati svoje počutje in zdravje. Ker sem športnik so prehrambeni izdelki Natural Parmaceuticals zelo v pomoč ter mi pomagajo biti zdrav kar zelo cenim. Hvala Natural Parmaceuticals.
Zmagovalec 5. tedna Vojka D., Koper Po enoletnem uživanju izdelka Omega Marine Forte+ sem se prepričala, da je to prehransko dopolnilo vredno mojega zaupanja, zato sem ga ponaročila. Redno me seznanjate s svojim asortimanom izdelkov in všeč mi je vaš dodelan pristop s prilagajanjem potrošnikom.
Zmagovalec 6. tedna Franci P., Ljubljana Vsak bi se moral zavedati, da so prehranska dopolnila odličen način za krepitev telesa. Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals so in to trdim z gotovostjo najboljša izbira med vsemi ponudniki. Prijazno osebje, hitra in brezplačna dostava. Definitvno priporočam.
Zmagovalec 7. tedna Andrej P., Maribor Ker skrbim za zdravo življenje vsakodnevno telovadim v obliki različnih vaj v stoječem in ležečem položaju, katere pa zaključim še s 5 tibetantskimi vajami. Prav tako plešem enkrat tedensko, igram odbojko in tenis. Poleg ustrezne hrane pa še jemljem prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals, kot so: OmegaMarine forte +, FlexiMed in ProlettoPlus, ki mi zelo pomagajo vzdrževati življenjsko energijo in dobro počutje.
Zmagovalec 8. tedna Margareta Ž., Ljubljana Sem upokojena fizioterapevtka in ljubiteljica življenja, ki rada pomaga. Veliko pomembnost dam vlogi kakovostne prehrane in prehranskim dopolnilom. In Natural Pharmaceuticals je tukaj najboljša izbira.
Zmagovalec 9. tedna Dragica F., Maribor Natural Pharmaceuticals prehranska dopolnila sem izbrala zato, ker možu in meni osebno zelo pomagajo pri zdravju in ohranjanju zdravega sloga življenja. Ne morem prehvaliti kvalitete dopolnil. Naravno je naravno.
Zmagovalec 10. tedna Jerneja Č., Ljubljana V skrbi za moje zdravje sem izbrala prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, ker so naravnega izvora brez dodanih aditivov ali konzervansov. Z njimi vnašam v telo vitamine in minerale, katerih z redno prehrano in zdravim življenjskim slogom ne morem dobiti dovolj.
Zmagovalec 11. tedna Štefanija J., Domžale Za Natural Pharmaceuticals sem se odločila, ker so prehranska dopolnila res kvalitetna in še lahko plačujem celo leto po obrokih, kar bi mi v enkratnem znesku bilo težko čeprav je cena zelo ugodna. Imam celo paleto izdelkov, ki pridno jemljem in prav hitro bom morala naročiti novo zalogo. Hvala za vse.
Zmagovalec 12. tedna Zdravko R., Radomlje Za letno zalogo Omega Marine Forte + sem se odločil, ko sem prebral dopis Metke Albreht. Veliko tečem, kolesarim in hodim v hribe. Upam, da bo pri meni enako dobro učinkovalo kot pri Metki.
Zmagovalec 13. tedna Pavlina P., Sodražica Odločila sem se za vas, ker se pri Natural Pharmaceuticals dobijo visoko kakovostna prehranska dopolnila. Kljub starosti vzdržujem kondicijo z aktivno nordijsko hojo vsak dan od 5-6 km, z vrtnarjemnjem, telovadbo, plesom in zato vem, da je moje telo, kosti, sklepi obremenjeno in zato redno uživam vaša prehranska dopolnila.
Zmagovalec 14. tedna Jelka Š., Ljubljana Zdravje je zame najpomembnejše. Rada zdravo kuham za celo družino. Za dodatek k hrani pa kupim le kakovostna prehranska dopolnila. Hčerka že nekaj časa uživa odličen Vitamin K2+ in Vitamin D+. Dobro se počuti in ima več energije. Sama pa jemljem Omega Marine Forte+. Hvala.
Zmagovalec 15. tedna Bojana G., Ljubljana Stara sem 73 let in sem velika ljubiteljica kolesarstva in pohodništva. Že drugo leto redno uživam prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, kar se mi zdi bistvenega pomena pri vzdrževanju telesne in psihične kondicije.
Zmagovalec 16. tedna Ana V., Ljubljana Številne raziskave so pokazale, da uživanje Omega 3 pripomore k zdravju celega telesa. Odločila sem se za Natural Pharmaceuticals, ker so 100% naravnega izvora.
Zmagovalec 17. tedna Marjanca K., Beltinci Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals sem pričela upoabljati pred enim letom, ko sem v roke dobila vašo ponudbo. Takoj sem naročila in sem zelo zadovoljna, ker sem že v letih in jih potrebujem, da ohranim zdravje čeprav se zdravo prehranjujem. Imam svoj vrt in sadje kar pa včasih ni dovolj. Glede na kakovost, ki nudite in način plačila, bom še dolgo vaša stranka.
Zmagovalec 18. tedna Vojko Č., Renče OmegaMarine forte jemljem že drugo leto in sem z njim zadovoljen. Tudi tretje ga bom, sedaj je še obogaten z vitaminom D3, kar bo še bolj pomagalo v teh jesensko zimskih dneh.
Zmagovalec 19. tedna Ivica Č., Ljubljana Izbrala sem Fleximed, ker vsebuje veliko glukozamina, morskega kalcija in kolagena, ki je obogaten z vitaminom C. Upam, da mi bodo moje kosti, kolena in mišice hvaležni.
Zmagovalec 20. tedna Drago T., Bohinjska Bistrica Zame je zdravje zelo pomembno, kajti telo je hiša naše duše.
Zanimajo me le kakovostna prehranska dopolnila, kar po mojem mnenju tudi so prehranski dodatki Natural Pharmaceuticals. Sam jemljem Omega Marine Forte+ in FlexiMed.
Zmagovalec 21. tedna Renata F., Gradac OMEGAMARINE Forte+ jemljem, ker je nabor Omega maščobnih kislin znanstveno podprt pozitiven učinek glede zdravja: sposobnost koncentracije, blažitev simptomov staranja, podpora srcu, razpoloženje in duševno zdravje, ohranja vid, močne kosti, zdravi zobje, podpira pravilno delovanje delovnih mišic in imunskega sistema. Ker lahko dobro stvar vedno priporočaš drugim.
Zmagovalec 22. tedna Renata N., Zgornja Velka Ker se zavedam, da je moje zdravje pomembno, zato izbiram kakovostne, kvalitetna prehranska dopolnila kot so od Natural Pharamceuticals.
Zmagovalec 23. tedna Venčeslav F., Maribor Ker so vaša dopolnila naravna, narejena s pomočjo visoke tehnologije. Uporabljam OmegaMarine 720, FlexiMed 1080, Vitamin K2+in sedaj še MemoComplex.
Želim nekaj narediti za svoje zdravje, dokler še lahko.
Zmagovalec 24. tedna Ivan M., Artiče Zelo sem zadovoljen s prehranskimi dopolnili Natural Pharmaceuticals. Zavedam se kako je pomembno vzdrževanje telesne kondicije in pozitivne naravnanosti do življenja. Hkrati se zahvaljujem za pozornost z palicami za nordijsko hojo. Res jih z veseljem uporabljam pri dnevnih sprehodih.
Zmagovalec 25. tedna Branko B., Ravne na Koroškem Sedaj uživam prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals že drugo leto. Vsesplošno deluje na počutje in razpoloženje. Kot starejša oseba zadovoljujem svoje telo z Omega maščobnimi kislinami.
Zmagovalec 26. tedna Zdenka Ž., Ljubljana Sem prepričana, da je formula v MemoComplex dobra in je zaradi velikih psihičnih pritiskov potrebno nekaj narediti. Tudi cena je v redu.
Zmagovalec 27. tedna Roza G., Ljubljana Ko sem dobila prvo ponudbo za Fleximed sem si rekla, poskusi. Že po dveh mesecih sem ugotovila, da me sklepi in hrbtneica skoraj ne bolijo več. Zato sem se odločila tudi za Omega Marine Forte+, ker sem želela še narediti nekaj za svoje srce. Ker je bil učinek pozitiven, sem Omego priporočila še hčerki. Hvala Natural
Zmagovalec 28. tedna Janez S., Ptuj Trenutno koristim vrsto proizvodov Natural Pharmaceuticals; Vitamin D+, Vitamin K2+, Fleximed, Memocomplex, Omega Marine Forte+. Nisem ravno mlad a vsi mi pravijo, da izgledam 10 let mlajši. Torej sem zadovoljen, če je za to razlog Natural Pharmaceuticals. Hvala vam
Zmagovalec 29. tedna Nada Š., Ljubljana Vaši prehranski dodatki mi izredno ustrezajo in počutje je odlično. Uporabljam Omega Marine Forte + in Vitamin K2+.
Zmagovalec 30. tedna Alma D., Trbovlje Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals uporabljam, ker imajo koristne učinke za telo in pripomorejo k boljšemu zdravju v kombinaciji s primerno prehrano in fizično aktivnostjo. Počutim se resnično bolje in zato sem navdušena nad visoko kakovostjo in cenami, ki so res ugodne. Sebi privoščim le najboljše zato nedvomno priporočam vsem, da isto naredijo tudi zase.
Zmagovalec 31. tedna Jožef H., Spodnji Duplek Dokler nisem spoznal Natural Pharmaceuticals sem se oskrboval pri konkurenčnem ppodjetju in, ker ni bilo učinka sem se odločil za Natural. Sedaj že drugo leto jemljem Omega Marine Forte+ in Proletto in sem zelo zadovoljen.
Zmagovalec 32. tedna Ana B., Hrušica “Vaši prehranski artikli so kvalitetni in cenovno dostopni.
Strinjam se z vašim sloganom o naložbi v zdravje.
Všeč mi je vaš odnos do stranke, ki je razviden v lični embalaži poslanega izdelka. Pohvaljeni”
Zmagovalec 33. tedna Daša V., Ljubljana “Naše življenje je prekratko in omejeno. Starejša kot sem, se vedno bolj zavedam, kako pomembno je skrbet za naše zdravje in da moramo sami v tempu življenja, ki ga imamo, narediti nekaj, da bo le to kvalitetno. Ni zastonj, ko pravimo: “”Če imamo zdravje imamo vse.”” Tako si tudi sama prizadevam k temu.
To, da sem izbrala vaše izdelke, mi pomaga na poti do res kvalitetnega in zdravega življenja. Zame je zdravje vse.”
Zmagovalec 34. tedna Janez S., Ljutomer “V skrbi za svoje zdravje sem izbral prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, ker so naravnega izvora-
Z njimi dopolnjujem snovi, ki jih je v moji redni prehrani premalo.”
Zmagovalec 35. tedna Vanda Seitz Dermitz Ne prenesem vonja po ribjem olju. Kapsule Omega Marine Forte + ne puščajo neprijetnega priokusa v ustih. Že drugo leto jemljem 2 kapsuli dnevno in se mi zdi, da mi pomaga pri težavah, ki so se mi pojavile z leti.
Zmagovalec 36. tedna Zvonka T., Radeče Z možem oba uživava vaša prehranske dodatke. Kar veliko njih.Trudiva se podaljšati zdravje in dobro počutje kljub temu, da sva že prekoračila zlato dobo skupnega življenja.
Zmagovalec 37. tedna Bojan L., Ljubljana Odkar sem pred dvema letoma prebral, da ima omega 3 ogromno zdravih snovi, sem redni odjemalec in glede na boljše počutje bom ostal še naprej.
Zmagovalec 38. tedna Jana R., Šenčur Verjamem da deluje, saj sem ga naročila že tretje leto. Skrbim za svoje zdravje in probam imeti aktiven življenjski slog.
Zmagovalec 39. tedna Vanda L., Zagorje ob Savi Ker so dobri izdelki, cenovno ugodni,imaš jih vedno na zalogo,ob letnem naročilu pa dobiš vedno darilo,ki ti dodatno polepša dan.
Zmagovalec 40. tedna Milan V., Šmartno pri Slovenj Gradcu Že skoraj dve leti sem zvest vašemu programu. Redno jemljem priporočena prehranska dopolnila in to kar celoletne zaloge. Mislim, da mi pri 75 letih starosti koristijo. Zato jih bom še naprej jemal in priporočal.
Zmagovalec 41. tedna Marta K., Miklavž na Dravskem polju Skupaj z revijo Ognjišče sem prejela ovojnico Natural Pharmaceuticals z zelo razumljivo opisano ponudbo prehranskega dopolnila.Pritegnila me je ugodna ponudba in vse to pa nadgradijo tudi vaši prodajni agenti. Zelo sem zadovoljna.
Zmagovalec 42. tedna Ivanka C., Komenda Zdrav življenjski slog pri meni igra zelo veliko vlogo. Izbiram kakovostno hrano in dobra prehranska dopolnila. Omega Marine Forte+ imam za boljši vid in za moje sklepe pa Fleximed.
Zmagovalec 43. tedna Svetislav Š., Koper “Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals, sem izbral kot skrb za zdravje kot je to bilo tudi opisano v vaših letakih, kateri so me prepričali, da začnem jemati prehranska dopolnila.
Druga zadeva, katera me je prepričala je ta, da pošljete paket v zaupanju preden naročnik plača naročeno blago. To se mi je zdelo še posebej drugačno kot pri ostalih ponudnikih.”
Zmagovalec 44. tedna Patricija L., Petrovče Izbrala sem zato, ker se zavedam svojega zdravja in se tako želim dodatno podpreti v nadaljevanju ohraniti dober imunski sistem organizma.
Zmagovalec 45. tedna Irena L., Ljubljana Z možem vsak posebej pri vas kupujeva prehranska dopolnila in sicer Omega Marine Forte že nekaj časa, ker sva po preverjanju na internetu uvidela, da s temi dopolnili zadostiva dovolj omega maščobnih kislin, katere premalo dobiva s vsakdanjo hrano. Poleg tega uživava tudi vaš Vita Solaris D3,ki je bil posebno dobrodošel čez zimo, ker je premalo sonca za tvorjenje vitamina D3.
Zmagovalec 46. tedna Mitja R., Ljubljana Vaša predstavitev je bila profesionalna. Komunikacija z menoj prepričljiva saj zaupam izdelkom iz Norveške.
Zmagovalec 47. tedna Marija M., Kranj Jemljem Omega in želim si, da bi vplivalo na normalno delovanje mojih možganov in vida ter delovanje srca. Hvala za čudovit izdelek za moje telo.
Zmagovalec 48. tedna Marjan G., Zreče Jemljem Proletto in Omega Marine Forte + ugotavljam, da moje telo dobro funkcionira in izdele dobro učinkuje. Hvala vam.
Zmagovalec 49. tedna Helena S., Vodice Pri vas se oskrbujem z Omega Marine Forte+, ki ste mi ga prijazno svetovali za srce in ožilje. Imela sem krče v nogah, kateri so izginili z rednim jemanjem.
Zmagovalec 50. tedna Cvetka S., Maribor Dodatke Natural Pharmaceuticals uporabljam že dobri dve leti. V tem obdobju sem ugotovila, da ugodno vpliva name. Običajno se ne odzovem na vse reklame a vas sem z veseljem “posvojila”.
Zmagovalec 51. tedna Marta P., Mežica Za vaša dopolnila sem se odločila po nasvetu vaše agentke. Sedaj pa uporabljam Omega Marine Forte + in Memocomplex. Hvala Natural Pharmaceuticals.
Zmagovalec 52. tedna Marija Š., Maribor V veliki družini Natural Pharmaceuticals sem že nekaj časa in redno uživam vaša prehranska dopolnila. Na zadnje sem se še odločila za vaš novi Memocomplex
Zmagovalec 53. tedna Marijan O., Slovenj Gradec Izdelke Natural Pharmaceutcials sem izbral zaradi odlične ponudbe in pristopa ter kvalitete izdelkov. Predvsem pa sem se odločil zaradi svojega in zdravja družine.
Zmagovalec 54. tedna Franci P., Ljubljana Izbrali smo prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals zaradi njihove neoporečne kakovosti. Izdelki resnično izpolnjujejo navedene učinke. Tudi prodajno osebje je zelo prijazno in nas prijazno opomne, ko je zaloga proti koncu. Zelo smo zadovoljni.
Zmagovalec 55. tedna Ana Š., Slovenska Bistrica Od kar jemljem prehranksa dopolnila Natural Pharmaceuticals se počutim dobro. Kolena me ne bolijo več. Imam 75 let in se počutim odlično!
Zmagovalec 56. tedna Ana Marija Gradišek B., Hrušica Natural Pharmaceuticals prehranskim dopolnilom zaupam saj so iz Norveške in vsebujejo samo naravne sestavine. Večkrat sem jih je naročila in moje telo me opozori, dajih potrebujem.
Zmagovalec 57. tedna Štefanija J., Domžale Meni prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals pomagajo. Imam jih kar dobro zalogo doma, ko pa mi jih zmanjka poskrbite vi, kar mi je zelo všeč. Priporočila sem vas tudi prijateljicam, katere so zadovoljne posebno, ker je zaradi plačila zelo v redu. Hvala vam za pozornost.
Zmagovalec 58. tedna Anton S., Maribor Po zanimi predstavitvi vaših oglaševalcev sem se odločil za prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals in sicer me je pritegnila celoletna oskrba na obroke in z ženo sva opazila, da vaši kvalitetni izdelki občutno pozitivno delujejo na naju.
Zmagovalec 59. tedna Veronika H., Škofja Loka Omega Marine Forte + je zelo kvalitetno in primerno (nujno) za mojo startost, 82 let ter tudi cenovno zelo ugodno. Magnezij B6+ prav tako pomaga mojemu telesu, da ohranjam zdravje in gibljivost. Hvala Natural Pharmaceuticals
Zmagovalec 60. tedna Bogomila E., Ljubljana Trenutno mi je najbolj pomembno moje zdravje, in ker nisem več tako mlada sem že drugo leto zvesta podjetju Natural Pharmaceuticals, ki zagotavlja visoko kakovost le teh. Priporočam jih vsakemu, ki ima rad svoje zdravje in seveda predvsem sebe.
Zmagovalec 61. tedna Pavla P., Cerknica Že vrsto let sem jemala prehranska dopolnila različnih podjetij, vendar so me prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals prepričala s kakovostjo zato še naprej spremljam vašo ponudbo in ostajam vaša zvesta stranka. Hvala vam.
Zmagovalec 62. tedna Matejka K., Ljubljana Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals sem izbrala, ker želim, da ostajam zdrava, ker jem zdravo hrano česar pa primanjkuje. Nadomestilo pridobim s prehranskimi dopolnili Natural Pharmaceuticals, saj imajo kakovostne izdelke za zdravo življenje in s tem vzdržujem telesno kondicijo. Zdrav duh v zdravem telesu.
Zmagovalec 63. tedna Verica P., Šoštanj Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals pri vas izbiram za to, da bo življenje v mojem življenskem obdobju (62 in več let) kakovostnejše. S tem mislim manj obiskov pri zdravniku, kjer dobim umetna zdravila, vaši izdelki pa so naravni. Zaupam vašim izdelkom tudi za to, ker poznam Metko Albreht in vidim, kako dobra je.
Zmagovalec 64. tedna Marija Š., Maribor Vaše izdelke sem izbrala za to, ker sem že starejša in z hrano si ne morem zagotavljati dobrega počutja in zdravja. Kajti splošni zdravniki ne verjamejo v to in dovolijo samo kemijo ali pa nič. Že nekaj časa sem član Natural Pharmaceuticals in prvič sem tudi prejela darilno kartico, bila sem zelo vesela.
Zmagovalec 65. tedna Ana Marija S., Ljubljana Priznam, da prehransko dopolnilo Fleximed učinkovito in dobro deluje na moje sklepe, kosti in mišice. Zaradi tega sem opustila vsa druga prehranska dopolnila in bom vaš zvesti naročnik! Fleximed z veseljem priporočam vsem.
Zmagovalec 66. tedna Elizabeta B., Col Z leti je telo zmeraj bolj iztrošeno. Naša prebava se upočasni – potreba po Vitaminih in mineralih ter drugih sestavin se povečuje zato naše telo iz prehrane ne vsrka dovolj teh sestavin. Zato je priporočljivo dodajanje z dodatnimi prehranskimi izdelki. Ker sem videla, da so vaši izdelki res najbolj naravnega izvora in primerni za take potrebe, sem se odločila za vas.
Zmagovalec 67. tedna Anica G., Ig To prehransko dopolnilo sem naročila za to, ker ne maram nobenih rib, bojim pa se za svoje zdravje. Naročila sem že Vitamin K2 in Fleximed. Oboje mi je poboljšalo zdravstveno stanje za to priporočam tudi ostalim, da si izboljšajo zdravstveno stanje.
Zmagovalec 68. tedna Ljudmila B., Senovo Prehranske dodatke sem naročila, ker sem že v poznih letih starosti in rabim podporo, da lažje hodim. Bila sem operirana za sivo mreno in glavkom na desnem očesu. Imela sem zlomjleno medenično kost, imam tudi osteoporozo. Sedaj se bolje počutim.
Zmagovalec 69. tedna Stanislav Ž., Tišina Prehranska dopolnila prihajajo iz Norveške za to sem prepričan, da uživam visokokakovostne izdelke, ki jim lahko zaupam. Podjetju in izdelkom sem zvest že nekaj let. Mislim, da dodatki pozitivno vplivajo na moje zdravje in počutje, za to bi jih priporočil vsem, ki cenijo svoje zdravje.
Zmagovalec 70. tedna Janez H., Laško Sem ljubitelj narave in kmetije, oče sedmih otrok in z obila dela na kmetiji. Ker me že to otežuje in se mi slabša zdravje in tudi težje hodim. Za to sem se odločil za vaša prehranska dopolnila Fleximed in Omega. Za voljo teh prehranskih dopolnil Natural Pharmaceuticals se počutim bolje in jih priporočam tudi svojim sorodnikom.
Zmagovalec 71. tedna Demetrij V., Ljubljana Ker se datum srečnega dogodka vse bolj odmika se pojavljajo zdravstvene težave. Nekatere od njih rešujem z Vašo pomočjo, saj so prehranski dodatki, katere že nekaj časa naročam pri vas zelo dobri in kvalitetni, ter mi zelo pomagajo. Tokrat sem se odločil še za MemoComplex, ker se s spominom vse pogosteje razhajava.
Zmagovalec 72. tedna Miroslav B., Radovljica Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals imam že dolgo naročene (Vitamin C, OmegaMarine Forte+, Vitamin K2, MemoComplex) pri vas. Z ženo jih redno jemljeva, kar se pozna na zdravstvenem stanju. Stara sva preko 70 let in meniva, da bi brez teh dodatkov bolj pogosto obolevala. Za vaše dodatke sva se odločila, ker res delujejo in imajo primerno ceno za upokojence in, ker z rednim pošiljanjem poskrbite, da pri jemanju dodatkov ne nastajajo premori. Pri jemanju dodatkov tudi ne čutiva stranskih učinkov.
Zmagovalec 73. tedna Simon R., Polzela Oba z ženo sva se odločila, da je potrebno storiti nekaj več, tudi za svoje zdravje. Izbrala sva prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals, ker so naju prepričali uporabniki, ki so zapisali svoja mnenja vključno z mojim bratom, ki je reden uporabnik dodatkov. Z izbranimi dodatki sva zelo zadovoljna in verjameva, da se tudi za to še nisva okužila s koronavirusom.
Zmagovalec 74. tedna Bojka K., Sečovlje Izbrala sem ta prehranska dopolnila, kjer sem ugotovila, da mi pomaga v vsakdanjem življenju. Tudi bolje se počutim, uredila sem si prebavo. V glavnem vse mi pomaga, da se mi je življenje uredilo.
Zmagovalec 75. tedna Antonija O., Poljane Zato, ker vam verjamem, da so kakovostna, saj sem jih že kar nekaj preizkusila. Vesela sem, da mi ni treba obiskat zdravnika, da dobim zdravila, ki jih potrebujem. Lep pozdrav in hvala.
Zmagovalec 76. tedna Dragica F., Maribor Z vašimi prehranskimi dodatki sem zelo,zelo zadovoljna. Za to pa jih tudi redno naročujem. Naravno je naravno! Lep pozdrav in hvala!
Zmagovalec 77. tedna Franc D., Ljubljana Vaše različne prehrambene dodatke že dolgo uporabljam. Ugotavljam, da mi Natural Pharmaceuticals nudi resnično kakovostne izdelke. Mnogim mojim kolegom sem priporočil nekatere vaše izdelke.
Zmagovalec 78. tedna Anton S., Maribor Zaupam vsem prehranskim dopolnilom vaše firme. Koristim: OmegaMarine, Fleximed, Vitamin K2+, Magnezij B6+, Vitamin D+, Proletto+.
Zmagovalec 79. tedna Ana K., Loče Prehranski dodatek sem izbrala, ker mi zelo odgovarja. Ter mi zelo pomaga pri mojih težavah. Hvala vam.
Zmagovalec 80. tedna Drago H., Postojna Kakovostni in ugodni izdelki. Olajšalo mi je in polepšalo življenje, saj uživam v vlogi dedka. Stopnice mi niso več izziv. Nasploh priporočam še marsikomu, ki je skeptičen in dvomi v kakovost izdelka. Nadaljujte še naprej tako uspešno.
Zmagovalec 81. tedna Jožef Č., Gorenja vas Odkar uživam Fleximed, lahko spet hodim po gorah, prej še po ravnem nisem mogel. Ne vem, če je od tega, dejstvo pa je, da sem poizkušal praktično vse, učinek pa je bil zgolj po Fleximedu. Hvala!
Zmagovalec 82. tedna Mirko L., Ljubljana Že več kot dve leti jemljem vaša dopolnila k prehrani in to kar več dopolnil. Pomembno je, da drži tisto kar deklarirate. Zato sem se odločil, da poizkusim tudi CholestControl. Pri uporabi sodelujejo vsi v moji družini! Lep pozdrav.
Zmagovalec 83. tedna Stane M., Ljubljana Že več mesecev z ženo uživava Fleximed. OmegaMarine Forte+ je odlična in iz postelje sem poskočil na vašo ponudbo. Bom porabil čez nekaj mesecev uporabe. Že sedaj sem zelo zadovoljen!
Zmagovalec 84. tedna Jože O., Tržič Star sem 79. let in že štiri leta uporabljam prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals. Posebno sem navdušen nad ribjim oljem OmegaMarine Forte+. Pred letom sem zbolel za Covidom-19 in prebolel sem ga tudi po zaslugi omenjenih kapsul, ki so me kljub nezadostnem hranjenu med boleznijo držala stabilne, tako da sem bolezen kljub pomanjkanju cepiva zmagal. Zelo mi pomagajo tudi tablete Fleximed za kosti.
Zmagovalec 85. tedna Ljudmila B., Senovo Izbrala sem vaše izdelke zato, ker mi pomagajo pri hoji in boljšemu počutju, ker sem že precej v letih. Saj že slabo pišem, ker se mi roke tresejo. Imam pa težave s srcem in ožiljem. Imam otečene žile in gležnje. Lepa hvala za bon v vrednosti €40 in se še priporočam.
Zmagovalec 86. tedna Vladimira K., Ljubljana Prehranske dodatke jemljem že več časa, ker se počutim bolje. Nameravam jih še vedno jemati, ker mi koristijo. MemoComplex jemljem kratek čas, od marca 2021. Sedaj sem dobila drugo serijo in imam občutek, da mi tudi že kar pomaga. Lep pozdrav.
Zmagovalec 87. tedna Veronika M., Portorož Vem, da so dopolnila k prehrani zelo pomembna za zdravje, saj pomanjkanje elementov v telesu povzroča razna obolenja. Najprej sem naročila Fleximed, potem OmegaMarine Forte+ in sedaj še Vitamin K2+. Z vašimi proizvodi sem zelo zadovoljna in jih zato tudi priporočim mojim prijateljem.
Zmagovalec 88. tedna Nada D., Medvode Ves čas berem zdravniške nasvete in zdravniki priporočajo naj s hrano dobimo potrebne vitamine in minerale. Občasno si privoščim te potrebne snovi za moje telo. Tukaj pa je možnost, da celo leto uživam izdelke, ki jih moje telo potrebuje. To mi je zelo všeč, da ne rabim vsak mesec misliti kaj bom morala naročiti. Zaradi tega sem se odločila za Fleximed in sedaj še za OmegaMarine Forte+. Obenem uživam še Magnezij B6+ in Vitamin D+. Za enkrat sem s tem zadovoljna, všeč pa mi je tudi, da vsak mesec plačam delček, kar si lahko privoščim.
Zmagovalec 89. tedna Petra G., Šmarje Izbrala sem prehransko dopolnilo Natural Pharmaceuticals OmegaMarine Forte+ zaradi Norveške kakovosti, kapsule vsebujejo olje divjega lososa in nimajo okusa niti vonja po ribi. Pomagajo mi za močnejši imunski sistem. Imela sem tudi Covid, ki sem ga prebrodila brez hujšega poteka bolezni zaradi teh kapsul. Pomagajo mi tudi proti alergiji na cvetni prah. Priporočam vsem za imunski sistem.
Zmagovalec 90. tedna Andja T., Brezovica pri Ljubljani Nimam nekega posebnega merila, vendar se pri svojih 86. letih počutim dobro, živim sama in tudi skrbim za svoje zdravje. Želim ohraniti svoje možganske funkcije v čim boljši formi – zato jemljem te dodatke.
Zmagovalec 91. tedna Milan V., Šmartno pri Slovenj Gradcu Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals jemljem že skoraj najmanj 3 leta. Izbral oz. jemljem redno letno zalogo Omega Marine Forte+, redno tudi Multivitamine+. Občasno pa tudi Proletto+, Magnezij B6+ in Vitamin K2+. Izbral pa sem jih zato, ker menim, da blagodejno vplivajo na srce in ožilje, podpirajo imunski sistem, predvsem pa za dobro telesno počutje pri mojih 76. letih, ter menim, da so zelo kakovostni.
Zmagovalec 92. tedna Alina E., Ptuj Prehranske dodatke sem izbrala, ker zaupam kvaliteti proizvoda. Sama še zaenkrat ne hodim okrog zdravnikov, ker imam slabe izkušnje! Kolikor se le da, sama poskušam skrbeti zase s primerno prehrano in prehranskimi dodatki. Do sedaj sem bila dokaj uspešna, ker sem stara že preko 80. let. Zahvaljujem se za brezplačno pošiljko, hvala!
Zmagovalec 93. tedna Rozika S., Krško Zavedam se, da zdravje je pol ali celo življenje in, če ga imaš veliko pomeni. Tudi sama sem se odločila za prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, sem že dolgoletna uporabnica vaših prehranskih dodatkov. Ko mi bo kateri od vaših izdelkov zmanjkal, ga bom naročila saj vašo cenjeno telefonsko številko imam.
Zmagovalec 94. tedna Albin K., Jarenina Za vaše prehranske dodatke sem se odločil za to, ker je moje zdravje na prvem mestu. Kapsule mi zelo pomagajo in sem zadovoljen in srečen, ker se lahko bolje gibam, pomagajo mi pri hoji in na splošno se zelo dobro počutim, za to sem vaše izdelke priporočal prijateljem.
Zmagovalec 95. tedna Tomo K., Celje Že dve leti jemljem FlexiMed in tudi Proletto Plus, sedaj sem naročil OmegaMarine Forte+, ker zaupam visoki kakovosti in skrbim za svoje zdravje. Priporočam tudi ostalim, ki jim zdravje kaj pomeni.
Zmagovalec 96. tedna Zdenka G., Trzin Od Natural Pharmaceuticals uporabljam 2 izdelka in sicer ribje olje OmegaMarine Forte+, ker menim, da je ribje olje res pomembno za zdravje in, ker premalo uživam ribe. Ter FlexiMed, ker sem stara 73 let in so se že začeli problemi s sklepi. Zaupam podjetju Natural Pharmaceuticals.
Zmagovalec 97. tedna Miran K., Ljutomer Prehranske dodatke sem izbral, ker sem z njimi zadovoljen in mi pomagajo pri mojem zdravju. OmegaMarine Forte+ je res prava stvar.
Zmagovalec 98. tedna Jozefina S., Celje Izbiram prehranske dodatke in jih uporabljam, ker upam zagotovilu, da je kvaliteta res izdelek od Natural Pharmaceuticals in ustreza vsebini navedeni v sestavi. Izdelovalec je namreč znan kot izredno kvaliteten in vsebinsko kvaliteten!
Zmagovalec 99. tedna Ivo K., Rakek Imam problem s prostato že več let, na priporočilo prijatelja sem se odločil za vaše dopolnilo Proletto. Stanje po jemanju vašega prehranskega dopolnila se je umirilo. Priporočil ga bom tudi drugim.
Zmagovalec 100. tedna Zofija D., Maribor Sem upokojenka stara 83 let in zato potrebujem vaše prehransko dopolnilo OmegaMarine Forte+ za lepše življenje.
Zmagovalec 101. tedna Drago H., Postojna Zato, ker mi je olajšalo in izboljšalo način življenja. Sem že v letih in srčno-sladkorni bolnik, prehranski dodatki oz. kapsule mi olajšajo življenje, tako da sem ponovno zaživel v vlogi dedija. Ponovno sem na kolesu in moj kosmatinček ponovno uživa v najinih skupnih sprehodih. Hvala vam!
Zmagovalec 102. tedna Ciril R., Bled Vaše prehransko dopolnilo sem izbral, ker v dveh tabletkah dnevno dobim potrebna dopolnila za mojo starost. Všeč mi je tudi, da vsebuje Vitamin D3 in Omega 3 maščobne kisline za vid, da lahko še kaj pogledam brez očal. Lep pozdrav in še veliko uspeha.
Zmagovalec 103. tedna Matejka K., Ljubljana Uporabljam Fleximed, Magnezij B6+ in Multivitamina+, kar mi omogoča, da lahko še vedno redno telovadim in še vedno se podam v hribe. Uporabljam jih že 3 leta in jim nameravam ostati zvesta.
Zmagovalec 104. tedna Milan V., Šmartno pri Slovenj Gradcu Sem vaša redna stranka že več let, tudi vse plačane obveznosti do podjetja so redno poravnane. Star sem 76 let in zato je pomembno, da jemljem kakovostna prehranska dopolnila. Trenutno med drugim jemljem vaš izdelek OmegaMarine Forte+, Multivitamina+ ter Vitamin K2 Complex. Ker imam priznano invalidnost za telesno okvaro do 70% menim, da mi vaši prehranski dodatki pomagajo, da se počutim boljše in dobro vplivajo na moje počutje.
Zmagovalec 105. tedna Danijela S., Markovci Prehranski dodatek OmegaMarine Forte+ sem ponovno izbrala zato, ker moja 97 letna mama že dve leti vsak dan zaužije vašo Omego in je v izvrstni fizični in psihični kondiciji. Prav tako dobro deluje na moje počutje in nenazadnje, zaupam vam.
Zmagovalec 106. tedna Silvija K., Lendava Stara sem 81 let. Vedno sem skrbela za svoje zdravje, kljub temu so se pojavljali zdravstveni problemi. Rešujem jih s prehranskimi dodatki. Tudi jogo sem vadila 7 let, skušam biti pozitivna in dobro voljo nositi okoli. Že drugič uživam Omega3 čez celo leto. Upam na dobro zdravje. Hvala, tudi vam želim dobro zdravje.
Zmagovalec 107. tedna Biserka B., Mislinja Vaše prehranske dodatke sem izbrala zaradi svojega zdravja. Izdelki so naravni in vam zaupam. Dobro se počutim, ko jh uporabljam. Trenutno uporabljam tri izdelke in sicer OmegaMarine Forte+, FlexiMed in Vitamin K2 Complex. Danes sem še naročila ReduXin Forte. Tako sem z vami s srcem in dušo. Lep pozdrav.
Zmagovalec 108. tedna Jožica Teržan J., Smlednik Prehranski dodatki Natural Pharmaceuticals so odlični, pomagajo ohranjati telo v odlični kondiciji, saj so ciljno usmerjeni v delovanje notranjih organov, kosti, mišic in sklepov, skratka celega telesa. Jemati jih je potrebno redno, poleg uravnotežene prehrane in redne dnevne telesne aktivnosti.
Zmagovalec 109. tedna Marija Š., Ljubljana Dodatke Natural Pharmaceuticals sem izbrala, ker so mi bili dobro predstavljeni. Zato sem jih preizkusila in občutila njihovo učinkovitost. Jemljem OmegaMarine Forte+, Magnezij B6+, FlexiMed in MemoComplex.
Zmagovalec 110. tedna Marija P., Maribor Z vašimi prehranskimi dodatki sem res zadovoljna. Če pomislim koliko ljudi jih uporablja, sem se za njih odločila tudi jaz. Vsi pohvalijo vaše izdelke – tudi jaz. Z velikim zadovoljstvom bom jih uporabljala naprej. Želim vam veliko uspeha. Pozdrav vsem!
Zmagovalec 111. tedna Kristina G., Maribor Po že daljšem uživanju vaših izdelkov smo se prepričali, da so zelo koristni ter smo z njimi zadovoljni. Vaše izdelke tudi priporočamo drugim.
Zmagovalec 112. tedna Maruša M., Begunje na Gorenjskem Iskreno priznavam, da včasih nisem bila pristašica prehranskih dopolnil. Z leti pa sem začela razmišljati, da s starostjo začne primanjkovati določenih snovi v telesu za pravilno delovanje in vzdrževanje delovanja organov.
Zmagovalec 113. tedna Janez H., Kranj Ker jim zaupam glede na pretekle izkušnje. Več let že uporabljam vaše OmegaMarine Forte+ in imam vseskozi vredu krvno sliko. Danes sem pričel uporabljati vaš MemoComplex in zabeležil pričetek jemanja. Tako bom odslej ugotavljal učinkovitost le tega. Upam, da bo rezultat ugoden in, da bom kmalu ugotovoil, da se je izplačalo. Če bom ugotovil, da je tako, bom postal vaš stalni naročnik in vas bom priporočil še znancem. Lep pozdrav, Janez
Zmagovalec 114. tedna Jožica K., Ljubljana Natural Pharmaceuticals zagotavlja visoko kakovostna in dobra prehranska dopolnila. Zagotavlja kakovost le teh in zato uživanje priporočam vsakemu, ki ima rad svoje zdravje in seveda sebe. Pozdravljeni!
Zmagovalec 115. tedna Miroslava Š., Ptuj Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals sem izbrala zato, da si popestrim življenje in, da si pomagam za zdravje ter za boljše počutje v mojem nadaljnem življenju. Hvala vam za pomoč!
Zmagovalec 116. tedna Jožica J., Slovenska Bistrica Že tri leta jemljem OmegaMarine Forte+ zaradi sestavin, ki podpirajo delovanje srca. Od takrat se počutim manj utrujeno in bolj polna energije in tudi vid se mi ne slabša. Držim se tega, da je treba dobro skrbeti zase.
Zmagovalec 117. tedna Drago L., Ljubljana Za prehranska dopolnila sem se odločil zaradi skrbi za zdravje in zdravega načina življenja. Ker s hrano ne zaužijemo zadostnih količin vitaminov, sem se odločil za Natural Pharmaceuticals in sem zelo zadovoljen z njihovimi rezultati.
Zmagovalec 118. tedna Zdenka N., Ljubljana Za te dodatke sem se odločila, ker verjamem, da mi zares pomagajo. Dalj časa jemljem že Fleximed in Vitamin K2+, ki pa mi zelo zelo pomaga saj sem imela manjšo zmožnost krvavitve in se mi kri ni kar nekaj časa ustavila, sedaj nimam s tem nobenih problemov. Danes sem dobila ta dodatek še za 1 leto. Upam, da sem prav odgovorila, lep pozdrav!
Zmagovalec 119. tedna Darinko P., Slovenj Gradec Ker sem v starostnih letih in sem veliko delal fizično, sem slučajno dobil po pošti to ponudbo od Natural Pharmaceuticals. Takoj sem se odločil, da poskusim te prehranske dodatke. Te dodatke prejemam že tri leta in sem izjemno zadovoljen. So sicer malo dragi ampak me to preveč ne moti tako, da bom ostal pri teh prehranskih dopolnilih še naprej. Hvala Natural Pharmaceuticals, da ste mi to omogočili.
Zmagovalec 120. tedna Angela L., Ptuj Lepo pozdravljeni. Z vašimi prehranskimi dopolnili sem zelo zadovoljna, saj jih vsak dan redno jemljem. OmegaMarine uživam že skoraj eno leto. Za to sem vesela, da ga imam in sem danes dobila že novo zalogo za drugo leto. Lepo vas pozdravljam in se lepo imejte.
Zmagovalec 121. tedna Tone P., Mirna Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals sva z ženo izbrala zato, ker verjameva, da so kvalitetni. Zaupava tudi proizvajalcu in zato jih preventivno uživava že tri leta.
Zmagovalec 122. tedna Biserka F., Rogaška Slatina Vaše izdelke že dolga leta uporabljam in sem zelo zadovoljna. Pomagajo mi pri vzdrževanju mojega dobrega počutja in zdravja. Tudi mož uporablja ProLetto+ in je tudi on zelo zadovoljen. Mislim, da delate profesionalno in tudi izdelki so vredu, brez stranskih učinkov. Hvala in lep pozdrav!
Zmagovalec 123. tedna Marija F., Cirkulane Ptuj Življenje je samo eno, zato sem izbrala prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals, ker zagotavlja kakovost in pomaga pri vseh boleznih.
Zmagovalec 124. tedna Margareta P., Radeče Spoštovani! Za vaša prehranska dopolnila sem se odločila, ker zadnje čase opažam, da pozabljam neke stvari in se razburjam, če kaj ne najdem. Zelo sem hvaležna za vaše proizvode in upam, da se mi bo stanje izboljšalo. Hvala vam!
Zmagovalec 125. tedna Bojan J., Grosuplje Prehranske dodatke sem izbral zato, ker vem, da za moje zdravje to veliko pomeni. Jaz in moja žena že nekaj časas uporabljava te izdelke, ker vplivajo pozitivno na naše počutje.
Zmagovalec 126. tedna Ana B., Rogaška Slatina Za prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals sem se odločila, ker sem prebrala karakteristiko vaših dopolnil, ki sem jo prejela po pošti. Dodatno pa me je prepričala vaša uslužbenka, ki me je poklicala meseca januarja 2023. S spoštovanjem in lep pozdrav.
Zmagovalec 127. tedna Milojka F., Nova Gorica Prehransko dopolnilo Omega 3, 6, 7, 9 in Vitamin D3 sem izbrala, ker imam težave s srcem in osteoporozo. Odkar jemljem ta prehranski dodatek se počutim boljše in nimam več tako pogostih tiščanj v prsnem košu. Kapsule so majhne in enostavne za uživanje in nimajo vonja po ribjem olju. Hvala strokovnjakom za ta izdelek.
Zmagovalec 128. tedna Mira U., Ljubljana Prvo sem naročila FlexiMed® in, ker se mi je stanje kmalu izboljšalo me je to prepričalo, da sem nato jemala OmegaMarine. Ker se veliko bolje počutim, imam dodatno energijo in odlično počutje, sem ponovno naročila OmegaMarine™ Premium. Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals so res kvalitetna in bodo odslej moj stalni spremljevalec, enako tudi moj soprog. Priporočam vsem, ki skrbijo za svoje zdravje.
Zmagovalec 129. tedna Albin K., Jarenina Zavedam se, da je moje zdravje pomembno, zato sem se odločil za vaša prehranska dopolnila. Odkar jemljem se počutim dosti bolje. Prej, ko še nisem jemal dopolnila sem imel zelo mali curek, sedaj pa sem zadovoljen saj grem normalno na WC, prej pa sem hodil po samo malo kapljic. Zelo sem zadovoljen z vašimi izdelki in se vam iz srca zahvaljujem. Lep pozdrav!
Zmagovalec 130. tedna Igor K., Tržič Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals sem izbral predvsem zato, ker imajo proizvodi certifikati Orivo. Verjamem v kakovost izdelka, ki ga potrebuje moje telo za dobro počutje. Z veseljem ga bom užival in priporočil mojim prijateljem.
Zmagovalec 131. tedna Jonatan G., Logatec Pri vas sem že pred tem kupil OmegaMarine™ na podlagi pojasnil, ki sem jih prebral v prospektih. Dodatke pa sem izbral, ker sem dobil zaupanje v Natural Pharmaceuticals tudi na podlagi predstavitve gospe, ki me je poklicala po telefonu.
Zmagovalec 132. tedna Marija L., Hrastnik Zelo sem zadovoljna z vašim dodatkom. Najprej sem kupila FlexiMed za sklepe in mi je zelo pomagal. Sedaj hodim v službo. Kolena me malo manj bolijo. Zdržim 7 urnik službe. Sedaj sem tudi kupila OmegaMarine™. Mislim, da mi tudi ta pomaga. Hvala vam.
Zmagovalec 133. tedna Drago M., Kamnik Želim jih preizkusiti, ker sem slišal veliko dobrih stvari in kvaliteto teh izdelkov. Če bom zadovoljen s kakovostjo izdelkov jih bom priporočil tudi prijateljem in postal stalni odjemalec vaših izdelkov.
Zmagovalec 134. tedna Rudolf K., Rimske Toplice Pred leti sem občutil težave, zato sem se odločil za naročilo dodatka. Po jemanju ProLetto+ prehranskega dopolnila sem občutil, da se je stanje izboljšalo. Naročil sem še enoletno zalogo in se bom prepričal kako bo v bodoče. Jaz imam upanje na zdravo življenje in predvsem svoje zdravje. Hvala in lep pozdrav.
Zmagovalec 135. tedna Martina S., Škocjan Približujem se 80. letu, rada imam polje, vinograde, gozdove, živino in vse, kar nam narava vrača za naše delo. Živim v sožitju z naravo in zelo ste mi pomagali s prehranskimi dopolnili OmegaMarine™, MemoComplex® in VItamin K2™. Lep pozdrav
Zmagovalec 136. tedna Marija Ž., Maribor Vaše prehranske dodatke sem izbrala zato, ker mislim, da mi bodo pomagali pri raznih bolečinah, ki jih prestajam. To so bolečine v kosteh, mišicah in sklepih. Imam tudi slab vid, nizek pritisk in mnoge druge težave, zato jemljem OmegaMarine™ in sem zelo zadovoljna.

Čestitamo!