Zmagovalec

Z veseljem vam predstavljamo seznam zmagovalcev naše nagradne igre.

Poglejte, kako so odgovorili na nagradno vprašanje:

Zmagovalec 1. tedna Daniel M., Radenci Vrhunska kakovost proizvedena na Norveškem – ni ponaredek; mednarodni standardi; pozitiven vpliv na zdravje. Zagotavljajo organizmu potrebne vit.amine, ki mu moramo nujno dodajati skupaj s potrebnimi minerali kar proizvodi Natural Pharmaceuticals sigurno vsebujejo. Ugodnost: plačilo na obroke.
Zmagovalec 2. tedna Marija R., Jesenice Že v otroških letih nisem prenesla vonja po ribjem olju. Sedaj sem vesela, da kapsule Omega Marine Forte + ne puščajo neprijetnega priokusa v ustih. Tako sedaj že eno leto brez težav redno zjutraj vzamem dve kapsuli. Polega tega mi to prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamin D, koristi tudi pri drugih težavah, ki so se pojavile s starostjo.
Zmagovalec 3. tedna Jožef J., Šmarješke toplice Prehranski dodatki Natural Pharmaceuticals vplivajo na vzdrževanje moje telesne kondicije. Do sedaj sem jih že veliko uporabil, Omega Marine Forte+, Proletto, Fleximed in Vitamin D+. Zelo vam zaupam in želim vam ostati še naprej zvesti odjemalec ravno zaradi njihove visoke kvalitete
Zmagovalec 4. tedna Bojan U., Celje Natural Pharmaceuticals izdelke sem naročil zato, ker sem hotel izboljšati svoje počutje in zdravje. Ker sem športnik so prehrambeni izdelki Natural Parmaceuticals zelo v pomoč ter mi pomagajo biti zdrav kar zelo cenim. Hvala Natural Parmaceuticals.
Zmagovalec 5. tedna Vojka D., Koper Po enoletnem uživanju izdelka Omega Marine Forte+ sem se prepričala, da je to prehransko dopolnilo vredno mojega zaupanja, zato sem ga ponaročila. Redno me seznanjate s svojim asortimanom izdelkov in všeč mi je vaš dodelan pristop s prilagajanjem potrošnikom.
Zmagovalec 6. tedna Franci P., Ljubljana Vsak bi se moral zavedati, da so prehranska dopolnila odličen način za krepitev telesa. Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals so in to trdim z gotovostjo najboljša izbira med vsemi ponudniki. Prijazno osebje, hitra in brezplačna dostava. Definitvno priporočam.
Zmagovalec 7. tedna Andrej P., Maribor Ker skrbim za zdravo življenje vsakodnevno telovadim v obliki različnih vaj v stoječem in ležečem položaju, katere pa zaključim še s 5 tibetantskimi vajami. Prav tako plešem enkrat tedensko, igram odbojko in tenis. Poleg ustrezne hrane pa še jemljem prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals, kot so: OmegaMarine forte +, FlexiMed in ProlettoPlus, ki mi zelo pomagajo vzdrževati življenjsko energijo in dobro počutje.
Zmagovalec 8. tedna Margareta Ž., Ljubljana Sem upokojena fizioterapevtka in ljubiteljica življenja, ki rada pomaga. Veliko pomembnost dam vlogi kakovostne prehrane in prehranskim dopolnilom. In Natural Pharmaceuticals je tukaj najboljša izbira.
Zmagovalec 9. tedna Dragica F., Maribor Natural Pharmaceuticals prehranska dopolnila sem izbrala zato, ker možu in meni osebno zelo pomagajo pri zdravju in ohranjanju zdravega sloga življenja. Ne morem prehvaliti kvalitete dopolnil. Naravno je naravno.
Zmagovalec 10. tedna Jerneja Č., Ljubljana V skrbi za moje zdravje sem izbrala prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, ker so naravnega izvora brez dodanih aditivov ali konzervansov. Z njimi vnašam v telo vitamine in minerale, katerih z redno prehrano in zdravim življenjskim slogom ne morem dobiti dovolj.
Zmagovalec 11. tedna Štefanija J., Domžale Za Natural Pharmaceuticals sem se odločila, ker so prehranska dopolnila res kvalitetna in še lahko plačujem celo leto po obrokih, kar bi mi v enkratnem znesku bilo težko čeprav je cena zelo ugodna. Imam celo paleto izdelkov, ki pridno jemljem in prav hitro bom morala naročiti novo zalogo. Hvala za vse.
Zmagovalec 12. tedna Zdravko R., Radomlje Za letno zalogo Omega Marine Forte + sem se odločil, ko sem prebral dopis Metke Albreht. Veliko tečem, kolesarim in hodim v hribe. Upam, da bo pri meni enako dobro učinkovalo kot pri Metki.
Zmagovalec 13. tedna Pavlina P., Sodražica Odločila sem se za vas, ker se pri Natural Pharmaceuticals dobijo visoko kakovostna prehranska dopolnila. Kljub starosti vzdržujem kondicijo z aktivno nordijsko hojo vsak dan od 5-6 km, z vrtnarjemnjem, telovadbo, plesom in zato vem, da je moje telo, kosti, sklepi obremenjeno in zato redno uživam vaša prehranska dopolnila.
Zmagovalec 14. tedna Jelka Š., Ljubljana Zdravje je zame najpomembnejše. Rada zdravo kuham za celo družino. Za dodatek k hrani pa kupim le kakovostna prehranska dopolnila. Hčerka že nekaj časa uživa odličen Vitamin K2+ in Vitamin D+. Dobro se počuti in ima več energije. Sama pa jemljem Omega Marine Forte+. Hvala.
Zmagovalec 15. tedna Bojana G., Ljubljana Stara sem 73 let in sem velika ljubiteljica kolesarstva in pohodništva. Že drugo leto redno uživam prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, kar se mi zdi bistvenega pomena pri vzdrževanju telesne in psihične kondicije.
Zmagovalec 16. tedna Ana V., Ljubljana Številne raziskave so pokazale, da uživanje Omega 3 pripomore k zdravju celega telesa. Odločila sem se za Natural Pharmaceuticals, ker so 100% naravnega izvora.
Zmagovalec 17. tedna Marjanca K., Beltinci Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals sem pričela upoabljati pred enim letom, ko sem v roke dobila vašo ponudbo. Takoj sem naročila in sem zelo zadovoljna, ker sem že v letih in jih potrebujem, da ohranim zdravje čeprav se zdravo prehranjujem. Imam svoj vrt in sadje kar pa včasih ni dovolj. Glede na kakovost, ki nudite in način plačila, bom še dolgo vaša stranka.
Zmagovalec 18. tedna Vojko Č., Renče OmegaMarine forte jemljem že drugo leto in sem z njim zadovoljen. Tudi tretje ga bom, sedaj je še obogaten z vitaminom D3, kar bo še bolj pomagalo v teh jesensko zimskih dneh.
Zmagovalec 19. tedna Ivica Č., Ljubljana Izbrala sem Fleximed, ker vsebuje veliko glukozamina, morskega kalcija in kolagena, ki je obogaten z vitaminom C. Upam, da mi bodo moje kosti, kolena in mišice hvaležni.
Zmagovalec 20. tedna Drago T., Bohinjska Bistrica Zame je zdravje zelo pomembno, kajti telo je hiša naše duše.
Zanimajo me le kakovostna prehranska dopolnila, kar po mojem mnenju tudi so prehranski dodatki Natural Pharmaceuticals. Sam jemljem Omega Marine Forte+ in FlexiMed.
Zmagovalec 21. tedna Renata F., Gradac OMEGAMARINE Forte+ jemljem, ker je nabor Omega maščobnih kislin znanstveno podprt pozitiven učinek glede zdravja: sposobnost koncentracije, blažitev simptomov staranja, podpora srcu, razpoloženje in duševno zdravje, ohranja vid, močne kosti, zdravi zobje, podpira pravilno delovanje delovnih mišic in imunskega sistema. Ker lahko dobro stvar vedno priporočaš drugim.
Zmagovalec 22. tedna Renata N., Zgornja Velka Ker se zavedam, da je moje zdravje pomembno, zato izbiram kakovostne, kvalitetna prehranska dopolnila kot so od Natural Pharamceuticals.
Zmagovalec 23. tedna Venčeslav F., Maribor Ker so vaša dopolnila naravna, narejena s pomočjo visoke tehnologije. Uporabljam OmegaMarine 720, FlexiMed 1080, Vitamin K2+in sedaj še MemoComplex.
Želim nekaj narediti za svoje zdravje, dokler še lahko.
Zmagovalec 24. tedna Ivan M., Artiče Zelo sem zadovoljen s prehranskimi dopolnili Natural Pharmaceuticals. Zavedam se kako je pomembno vzdrževanje telesne kondicije in pozitivne naravnanosti do življenja. Hkrati se zahvaljujem za pozornost z palicami za nordijsko hojo. Res jih z veseljem uporabljam pri dnevnih sprehodih.

 

Čestitamo!
Če želite tudi vi postati zmagovalec in dobiti Mercatorjev darilni bon, v vrednosti 40 EUR, se udeležite nagradne igre. Zmagovalca izberemo vsak teden.

Vabimo vas, da sodelujete v našem tekmovanju.

Sodelujte in zadenite darilno kartico za MERCATOR v vrednosti 40 EUR!

Ne čakajte in obiščite spletno stran tekmovanja.