Zmagovalec

Z veseljem vam predstavljamo seznam zmagovalcev naše nagradne igre.

Poglejte, kako so odgovorili na nagradno vprašanje:

Zmagovalec 1. tedna Daniel M., Radenci Vrhunska kakovost proizvedena na Norveškem – ni ponaredek; mednarodni standardi; pozitiven vpliv na zdravje. Zagotavljajo organizmu potrebne vit.amine, ki mu moramo nujno dodajati skupaj s potrebnimi minerali kar proizvodi Natural Pharmaceuticals sigurno vsebujejo. Ugodnost: plačilo na obroke.
Zmagovalec 2. tedna Marija R., Jesenice Že v otroških letih nisem prenesla vonja po ribjem olju. Sedaj sem vesela, da kapsule Omega Marine Forte + ne puščajo neprijetnega priokusa v ustih. Tako sedaj že eno leto brez težav redno zjutraj vzamem dve kapsuli. Polega tega mi to prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamin D, koristi tudi pri drugih težavah, ki so se pojavile s starostjo.
Zmagovalec 3. tedna Jožef J., Šmarješke toplice Prehranski dodatki Natural Pharmaceuticals vplivajo na vzdrževanje moje telesne kondicije. Do sedaj sem jih že veliko uporabil, Omega Marine Forte+, Proletto, Fleximed in Vitamin D+. Zelo vam zaupam in želim vam ostati še naprej zvesti odjemalec ravno zaradi njihove visoke kvalitete
Zmagovalec 4. tedna Bojan U., Celje Natural Pharmaceuticals izdelke sem naročil zato, ker sem hotel izboljšati svoje počutje in zdravje. Ker sem športnik so prehrambeni izdelki Natural Parmaceuticals zelo v pomoč ter mi pomagajo biti zdrav kar zelo cenim. Hvala Natural Parmaceuticals.
Zmagovalec 5. tedna Vojka D., Koper Po enoletnem uživanju izdelka Omega Marine Forte+ sem se prepričala, da je to prehransko dopolnilo vredno mojega zaupanja, zato sem ga ponaročila. Redno me seznanjate s svojim asortimanom izdelkov in všeč mi je vaš dodelan pristop s prilagajanjem potrošnikom.
Zmagovalec 6. tedna Franci P., Ljubljana Vsak bi se moral zavedati, da so prehranska dopolnila odličen način za krepitev telesa. Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals so in to trdim z gotovostjo najboljša izbira med vsemi ponudniki. Prijazno osebje, hitra in brezplačna dostava. Definitvno priporočam.
Zmagovalec 7. tedna Andrej P., Maribor Ker skrbim za zdravo življenje vsakodnevno telovadim v obliki različnih vaj v stoječem in ležečem položaju, katere pa zaključim še s 5 tibetantskimi vajami. Prav tako plešem enkrat tedensko, igram odbojko in tenis. Poleg ustrezne hrane pa še jemljem prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals, kot so: OmegaMarine forte +, FlexiMed in ProlettoPlus, ki mi zelo pomagajo vzdrževati življenjsko energijo in dobro počutje.
Zmagovalec 8. tedna Margareta Ž., Ljubljana Sem upokojena fizioterapevtka in ljubiteljica življenja, ki rada pomaga. Veliko pomembnost dam vlogi kakovostne prehrane in prehranskim dopolnilom. In Natural Pharmaceuticals je tukaj najboljša izbira.
Zmagovalec 9. tedna Dragica F., Maribor Natural Pharmaceuticals prehranska dopolnila sem izbrala zato, ker možu in meni osebno zelo pomagajo pri zdravju in ohranjanju zdravega sloga življenja. Ne morem prehvaliti kvalitete dopolnil. Naravno je naravno.
Zmagovalec 10. tedna Jerneja Č., Ljubljana V skrbi za moje zdravje sem izbrala prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, ker so naravnega izvora brez dodanih aditivov ali konzervansov. Z njimi vnašam v telo vitamine in minerale, katerih z redno prehrano in zdravim življenjskim slogom ne morem dobiti dovolj.
Zmagovalec 11. tedna Štefanija J., Domžale Za Natural Pharmaceuticals sem se odločila, ker so prehranska dopolnila res kvalitetna in še lahko plačujem celo leto po obrokih, kar bi mi v enkratnem znesku bilo težko čeprav je cena zelo ugodna. Imam celo paleto izdelkov, ki pridno jemljem in prav hitro bom morala naročiti novo zalogo. Hvala za vse.
Zmagovalec 12. tedna Zdravko R., Radomlje Za letno zalogo Omega Marine Forte + sem se odločil, ko sem prebral dopis Metke Albreht. Veliko tečem, kolesarim in hodim v hribe. Upam, da bo pri meni enako dobro učinkovalo kot pri Metki.
Zmagovalec 13. tedna Pavlina P., Sodražica Odločila sem se za vas, ker se pri Natural Pharmaceuticals dobijo visoko kakovostna prehranska dopolnila. Kljub starosti vzdržujem kondicijo z aktivno nordijsko hojo vsak dan od 5-6 km, z vrtnarjemnjem, telovadbo, plesom in zato vem, da je moje telo, kosti, sklepi obremenjeno in zato redno uživam vaša prehranska dopolnila.
Zmagovalec 14. tedna Jelka Š., Ljubljana Zdravje je zame najpomembnejše. Rada zdravo kuham za celo družino. Za dodatek k hrani pa kupim le kakovostna prehranska dopolnila. Hčerka že nekaj časa uživa odličen Vitamin K2+ in Vitamin D+. Dobro se počuti in ima več energije. Sama pa jemljem Omega Marine Forte+. Hvala.
Zmagovalec 15. tedna Bojana G., Ljubljana Stara sem 73 let in sem velika ljubiteljica kolesarstva in pohodništva. Že drugo leto redno uživam prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, kar se mi zdi bistvenega pomena pri vzdrževanju telesne in psihične kondicije.
Zmagovalec 16. tedna Ana V., Ljubljana Številne raziskave so pokazale, da uživanje Omega 3 pripomore k zdravju celega telesa. Odločila sem se za Natural Pharmaceuticals, ker so 100% naravnega izvora.
Zmagovalec 17. tedna Marjanca K., Beltinci Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals sem pričela upoabljati pred enim letom, ko sem v roke dobila vašo ponudbo. Takoj sem naročila in sem zelo zadovoljna, ker sem že v letih in jih potrebujem, da ohranim zdravje čeprav se zdravo prehranjujem. Imam svoj vrt in sadje kar pa včasih ni dovolj. Glede na kakovost, ki nudite in način plačila, bom še dolgo vaša stranka.
Zmagovalec 18. tedna Vojko Č., Renče OmegaMarine forte jemljem že drugo leto in sem z njim zadovoljen. Tudi tretje ga bom, sedaj je še obogaten z vitaminom D3, kar bo še bolj pomagalo v teh jesensko zimskih dneh.
Zmagovalec 19. tedna Ivica Č., Ljubljana Izbrala sem Fleximed, ker vsebuje veliko glukozamina, morskega kalcija in kolagena, ki je obogaten z vitaminom C. Upam, da mi bodo moje kosti, kolena in mišice hvaležni.
Zmagovalec 20. tedna Drago T., Bohinjska Bistrica Zame je zdravje zelo pomembno, kajti telo je hiša naše duše.
Zanimajo me le kakovostna prehranska dopolnila, kar po mojem mnenju tudi so prehranski dodatki Natural Pharmaceuticals. Sam jemljem Omega Marine Forte+ in FlexiMed.
Zmagovalec 21. tedna Renata F., Gradac OMEGAMARINE Forte+ jemljem, ker je nabor Omega maščobnih kislin znanstveno podprt pozitiven učinek glede zdravja: sposobnost koncentracije, blažitev simptomov staranja, podpora srcu, razpoloženje in duševno zdravje, ohranja vid, močne kosti, zdravi zobje, podpira pravilno delovanje delovnih mišic in imunskega sistema. Ker lahko dobro stvar vedno priporočaš drugim.
Zmagovalec 22. tedna Renata N., Zgornja Velka Ker se zavedam, da je moje zdravje pomembno, zato izbiram kakovostne, kvalitetna prehranska dopolnila kot so od Natural Pharamceuticals.
Zmagovalec 23. tedna Venčeslav F., Maribor Ker so vaša dopolnila naravna, narejena s pomočjo visoke tehnologije. Uporabljam OmegaMarine 720, FlexiMed 1080, Vitamin K2+in sedaj še MemoComplex.
Želim nekaj narediti za svoje zdravje, dokler še lahko.
Zmagovalec 24. tedna Ivan M., Artiče Zelo sem zadovoljen s prehranskimi dopolnili Natural Pharmaceuticals. Zavedam se kako je pomembno vzdrževanje telesne kondicije in pozitivne naravnanosti do življenja. Hkrati se zahvaljujem za pozornost z palicami za nordijsko hojo. Res jih z veseljem uporabljam pri dnevnih sprehodih.
Zmagovalec 25. tedna Branko B., Ravne na Koroškem Sedaj uživam prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals že drugo leto. Vsesplošno deluje na počutje in razpoloženje. Kot starejša oseba zadovoljujem svoje telo z Omega maščobnimi kislinami.
Zmagovalec 26. tedna Zdenka Ž., Ljubljana Sem prepričana, da je formula v MemoComplex dobra in je zaradi velikih psihičnih pritiskov potrebno nekaj narediti. Tudi cena je v redu.
Zmagovalec 27. tedna Roza G., Ljubljana Ko sem dobila prvo ponudbo za Fleximed sem si rekla, poskusi. Že po dveh mesecih sem ugotovila, da me sklepi in hrbtneica skoraj ne bolijo več. Zato sem se odločila tudi za Omega Marine Forte+, ker sem želela še narediti nekaj za svoje srce. Ker je bil učinek pozitiven, sem Omego priporočila še hčerki. Hvala Natural
Zmagovalec 28. tedna Janez S., Ptuj Trenutno koristim vrsto proizvodov Natural Pharmaceuticals; Vitamin D+, Vitamin K2+, Fleximed, Memocomplex, Omega Marine Forte+. Nisem ravno mlad a vsi mi pravijo, da izgledam 10 let mlajši. Torej sem zadovoljen, če je za to razlog Natural Pharmaceuticals. Hvala vam
Zmagovalec 29. tedna Nada Š., Ljubljana Vaši prehranski dodatki mi izredno ustrezajo in počutje je odlično. Uporabljam Omega Marine Forte + in Vitamin K2+.
Zmagovalec 30. tedna Alma D., Trbovlje Prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals uporabljam, ker imajo koristne učinke za telo in pripomorejo k boljšemu zdravju v kombinaciji s primerno prehrano in fizično aktivnostjo. Počutim se resnično bolje in zato sem navdušena nad visoko kakovostjo in cenami, ki so res ugodne. Sebi privoščim le najboljše zato nedvomno priporočam vsem, da isto naredijo tudi zase.
Zmagovalec 31. tedna Jožef H., Spodnji Duplek Dokler nisem spoznal Natural Pharmaceuticals sem se oskrboval pri konkurenčnem ppodjetju in, ker ni bilo učinka sem se odločil za Natural. Sedaj že drugo leto jemljem Omega Marine Forte+ in Proletto in sem zelo zadovoljen.
Zmagovalec 32. tedna Ana B., Hrušica “Vaši prehranski artikli so kvalitetni in cenovno dostopni.
Strinjam se z vašim sloganom o naložbi v zdravje.
Všeč mi je vaš odnos do stranke, ki je razviden v lični embalaži poslanega izdelka. Pohvaljeni”
Zmagovalec 33. tedna Daša V., Ljubljana “Naše življenje je prekratko in omejeno. Starejša kot sem, se vedno bolj zavedam, kako pomembno je skrbet za naše zdravje in da moramo sami v tempu življenja, ki ga imamo, narediti nekaj, da bo le to kvalitetno. Ni zastonj, ko pravimo: “”Če imamo zdravje imamo vse.”” Tako si tudi sama prizadevam k temu.
To, da sem izbrala vaše izdelke, mi pomaga na poti do res kvalitetnega in zdravega življenja. Zame je zdravje vse.”
Zmagovalec 34. tedna Janez S., Ljutomer “V skrbi za svoje zdravje sem izbral prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals, ker so naravnega izvora-
Z njimi dopolnjujem snovi, ki jih je v moji redni prehrani premalo.”
Zmagovalec 35. tedna Vanda Seitz Dermitz Ne prenesem vonja po ribjem olju. Kapsule Omega Marine Forte + ne puščajo neprijetnega priokusa v ustih. Že drugo leto jemljem 2 kapsuli dnevno in se mi zdi, da mi pomaga pri težavah, ki so se mi pojavile z leti.
Zmagovalec 36. tedna Zvonka T., Radeče Z možem oba uživava vaša prehranske dodatke. Kar veliko njih.Trudiva se podaljšati zdravje in dobro počutje kljub temu, da sva že prekoračila zlato dobo skupnega življenja.
Zmagovalec 37. tedna Bojan L., Ljubljana Odkar sem pred dvema letoma prebral, da ima omega 3 ogromno zdravih snovi, sem redni odjemalec in glede na boljše počutje bom ostal še naprej.
Zmagovalec 38. tedna Jana R., Šenčur Verjamem da deluje, saj sem ga naročila že tretje leto. Skrbim za svoje zdravje in probam imeti aktiven življenjski slog.
Zmagovalec 39. tedna Vanda L., Zagorje ob Savi Ker so dobri izdelki, cenovno ugodni,imaš jih vedno na zalogo,ob letnem naročilu pa dobiš vedno darilo,ki ti dodatno polepša dan.
Zmagovalec 40. tedna Milan V., Šmartno pri Slovenj Gradcu Že skoraj dve leti sem zvest vašemu programu. Redno jemljem priporočena prehranska dopolnila in to kar celoletne zaloge. Mislim, da mi pri 75 letih starosti koristijo. Zato jih bom še naprej jemal in priporočal.
Zmagovalec 41. tedna Marta K., Miklavž na Dravskem polju Skupaj z revijo Ognjišče sem prejela ovojnico Natural Pharmaceuticals z zelo razumljivo opisano ponudbo prehranskega dopolnila.Pritegnila me je ugodna ponudba in vse to pa nadgradijo tudi vaši prodajni agenti. Zelo sem zadovoljna.
Zmagovalec 42. tedna Ivanka C., Komenda Zdrav življenjski slog pri meni igra zelo veliko vlogo. Izbiram kakovostno hrano in dobra prehranska dopolnila. Omega Marine Forte+ imam za boljši vid in za moje sklepe pa Fleximed.
Zmagovalec 43. tedna Svetislav Š., Koper “Prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals, sem izbral kot skrb za zdravje kot je to bilo tudi opisano v vaših letakih, kateri so me prepričali, da začnem jemati prehranska dopolnila.
Druga zadeva, katera me je prepričala je ta, da pošljete paket v zaupanju preden naročnik plača naročeno blago. To se mi je zdelo še posebej drugačno kot pri ostalih ponudnikih.”
Zmagovalec 44. tedna Patricija L., Petrovče Izbrala sem zato, ker se zavedam svojega zdravja in se tako želim dodatno podpreti v nadaljevanju ohraniti dober imunski sistem organizma.
Zmagovalec 45. tedna Irena L., Ljubljana Z možem vsak posebej pri vas kupujeva prehranska dopolnila in sicer Omega Marine Forte že nekaj časa, ker sva po preverjanju na internetu uvidela, da s temi dopolnili zadostiva dovolj omega maščobnih kislin, katere premalo dobiva s vsakdanjo hrano. Poleg tega uživava tudi vaš Vita Solaris D3,ki je bil posebno dobrodošel čez zimo, ker je premalo sonca za tvorjenje vitamina D3.
Zmagovalec 46. tedna Mitja R., Ljubljana Vaša predstavitev je bila profesionalna. Komunikacija z menoj prepričljiva saj zaupam izdelkom iz Norveške.
Zmagovalec 47. tedna Marija M., Kranj Jemljem Omega in želim si, da bi vplivalo na normalno delovanje mojih možganov in vida ter delovanje srca. Hvala za čudovit izdelek za moje telo.
Zmagovalec 48. tedna Marjan G., Zreče Jemljem Proletto in Omega Marine Forte + ugotavljam, da moje telo dobro funkcionira in izdele dobro učinkuje. Hvala vam.
Zmagovalec 49. tedna Helena S., Vodice Pri vas se oskrbujem z Omega Marine Forte+, ki ste mi ga prijazno svetovali za srce in ožilje. Imela sem krče v nogah, kateri so izginili z rednim jemanjem.
Zmagovalec 50. tedna Cvetka S., Maribor Dodatke Natural Pharmaceuticals uporabljam že dobri dve leti. V tem obdobju sem ugotovila, da ugodno vpliva name. Običajno se ne odzovem na vse reklame a vas sem z veseljem “posvojila”.
Zmagovalec 51. tedna Marta P., Mežica Za vaša dopolnila sem se odločila po nasvetu vaše agentke. Sedaj pa uporabljam Omega Marine Forte + in Memocomplex. Hvala Natural Pharmaceuticals.
Zmagovalec 52. tedna Marija Š., Maribor V veliki družini Natural Pharmaceuticals sem že nekaj časa in redno uživam vaša prehranska dopolnila. Na zadnje sem se še odločila za vaš novi Memocomplex
Zmagovalec 53. tedna Marijan O., Slovenj Gradec Izdelke Natural Pharmaceutcials sem izbral zaradi odlične ponudbe in pristopa ter kvalitete izdelkov. Predvsem pa sem se odločil zaradi svojega in zdravja družine.
Zmagovalec 54. tedna Franci P., Ljubljana Izbrali smo prehranske dodatke Natural Pharmaceuticals zaradi njihove neoporečne kakovosti. Izdelki resnično izpolnjujejo navedene učinke. Tudi prodajno osebje je zelo prijazno in nas prijazno opomne, ko je zaloga proti koncu. Zelo smo zadovoljni.
Zmagovalec 55. tedna Ana Š., Slovenska Bistrica Od kar jemljem prehranksa dopolnila Natural Pharmaceuticals se počutim dobro. Kolena me ne bolijo več. Imam 75 let in se počutim odlično!
Zmagovalec 56. tedna Ana Marija Gradišek B., Hrušica Natural Pharmaceuticals prehranskim dopolnilom zaupam saj so iz Norveške in vsebujejo samo naravne sestavine. Večkrat sem jih je naročila in moje telo me opozori, dajih potrebujem.
Zmagovalec 57. tedna Štefanija J., Domžale Meni prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals pomagajo. Imam jih kar dobro zalogo doma, ko pa mi jih zmanjka poskrbite vi, kar mi je zelo všeč. Priporočila sem vas tudi prijateljicam, katere so zadovoljne posebno, ker je zaradi plačila zelo v redu. Hvala vam za pozornost.
Zmagovalec 58. tedna Anton S., Maribor Po zanimi predstavitvi vaših oglaševalcev sem se odločil za prehranska dopolnila Natural Pharmaceuticals in sicer me je pritegnila celoletna oskrba na obroke in z ženo sva opazila, da vaši kvalitetni izdelki občutno pozitivno delujejo na naju.
Zmagovalec 59. tedna Veronika H., Škofja Loka Omega Marine Forte + je zelo kvalitetno in primerno (nujno) za mojo startost, 82 let ter tudi cenovno zelo ugodno. Magnezij B6+ prav tako pomaga mojemu telesu, da ohranjam zdravje in gibljivost. Hvala Natural Pharmaceuticals

 

Čestitamo!
Če želite tudi vi postati zmagovalec in dobiti Mercatorjev darilni bon, v vrednosti 40 EUR, se udeležite nagradne igre. Zmagovalca izberemo vsak teden.

Vabimo vas, da sodelujete v našem tekmovanju.

Sodelujte in zadenite darilno kartico za MERCATOR v vrednosti 40 EUR!

Ne čakajte in obiščite spletno stran tekmovanja.