OMEGAMARINE™ PREMIUM PREHRANSKA DOPOLNILA

Da bi čim več ljudi lahko izkusilo prednosti uživanja maščobnih kislin omega-3, smo vam zagotovili odmerek prehranskega dopolnila OmegaMarine™ Premium v obliki kapsul, ki zadostuje za vsaj en mesec uporabe. Z jemanjem 2 kapsul na dan boste svojemu telesu zagotovili zadostno količino maščobnih kislin omega-3, ki na splošno dobro vplivajo na vaše zdravje.

Čeprav Omega-3 maščobne kisline predstavljalo izjemno pomemben del naše prehrane, jih v vsakodnevni prehrani zaužijemo zelo malo.

Prav zato ima prehransko dopolnilo OmegaMarine™ namen obogatiti našo vsakodnevno prehrano, ki ne vsebuje Omega-3 maščobnih kislin. Zdaj v novi, izboljšani PREMIUM formuli z dvojno količino olja norveškega lososa.

Ne pozabite, da imata pri ohranjanju zdravja zelo pomembno vlogo uravnotežena prehrana in aktiven življenjski slog, zato prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo ter raznovrstno prehrano.

Za izdelavo OmegaMarine™ Premium uporabljamo samo sveže, varne in naravne surovine. Lososovo olje je proizvedeno v edinstvenem procesu – od ulova do pridobivanja olja mine samo 75 minut. To zagotavlja svežino in najvišjo kakovost.

OmegaMarine™ Premium vsebuje 275 mg DHK+EPK v 2 majhnih kapsulah. To zadostuje priporočenemu dnevnemu vnosu teh kislin.

OmegaMarine™ Premium
Prehransko dopolnilo 60 kapsul

Sestava 2 kapsuli % PDV*
Ribje olje (53,33 % olja norveškega lososa (TG), 46,67 % koncentriranega ribjega olja (EE)) 1050 mg
 Vsebuje:
  Omega-3-maščobne kisline 380 mg
   EPK (eikozapentaenojska kislina) 160 mg
  DHK (dokozaheksaenojska kislina) 115 mg
  DPK (dokozapentaenojska kislina) 10 mg
   Omega-6-maščobne kisline 70 mg
  Omega-7-maščobne kisline 30 mg
  Omega-9-maščobne kisline 210 mg
Vitamin D 5 μg 100

* PDV – priporočen dnevni vnos

Sestavine: ribje olje (olje norveškega lososa (TG), koncentrat ribjega olja (EE)), želatina, stabilizator (glicerol), antioksidant (mešani tokoferoli), terpentin iz alg Haematococcus pluvialis, bogat z astaksantinom, holekalciferol (vitamin D).

Priporočeni dnevni odmerek: 2 kapsuli na dan. Namenjeno za odrasle.

Pozor: Ne presegajte priporočenega dnevnega odmerka.

Shranjevanje: Hranite na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Hranite zunaj dosega otrok. Zaščitite pred svetlobo.

Neto teža: 45 g (60 kapsul, težkih 750 mg)

Proizvaja: Pharmatech ASVallehellene 4, 1664 Rolvsoy, Norveška

Za: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.ul. Domaniewska 28, 02-672 Varšava

Da, naročam 30-dnevno zalogo prehranskega dopolnila OmegaMarine™ Premium za 31,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti.

• V primeru pritožbe se bom obrnil/-a na podjetje Natural Pharmaceutials preko telefona ali e-pošte. Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti.

• Podjetje Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. bo moje osebne podatke uporabilo za potrebe izpolnitve naročila in obveščanje o drugih storitvah ter izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals Sp z o.o. Imam pravico do dostopa do svojih podatkov in njihove spremembe.

• Ponudba je namenjena starejšim od 18 let.

• Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. (upravljavec podatkov), ul. Domaniewska 28, 02-672 Warszawa, vaše osebne podatke obdeluje za naslednja namena: (i) za izvajanje sklenjene pogodbe v času njenega trajanja ali tudi dlje v skladu z veljavno zakonodajo (podlaga za takšno obdelavo je, da je nujno potrebna za izvajanje pogodbe) in (ii) za neposredno trženje lastnih izdelkov in storitev (na podlagi zakonitega interesa), dokler ne podate ugovora. Navedba osebnih podatkov je prostovoljna,  za sprejem in izvedbo naročila. Poleg tega omogoča prejemanje informacij o novih ponudbah. Brez vašega soglasja se podatki ne bodo dajali na razpolago tretjim podjetjem. V vsakem času lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev njihove obdelave in prenosa. Imate pravico do pritožbe na pristojen nadzorni organ. Za več informacij obiščite razdelek Pravilnik o zasebnosti. Naslov za stik s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov: dpo@omegamarine.si.

• Izjavljam, da sem prebral(a) Splošne pogoje prodaje in se z njimi v primeru naročila izdelkov tudi strinjam.

OMEGAMARINE™ PREMIUM PREHRANSKA DOPOLNILA

    Da, naročam 30-dnevno zalogo prehranskega dopolnila OmegaMarine™ Premium za 31,90 EUR. Kot kupec ne plačam stroškov dostave. Ob naročilu ne pošljem denarja. Izdelek bom plačal/-a v 14 dneh preko položnice, ki jo bom prejel/-a. V prihodnosti nisem obvezan/-a ničesar kupiti.Pogodbo lahko prekinem v 14 dneh od prejema izdelka, v naslednjih 14 dneh pa moram izdelek vrniti. Izjavljam, da sem prebral/-a Splošne pogoje prodaje in se z njimi strinjam.
    Izjavljam, da s tem, ko posredujem svojo telefonsko številko/ e-poštni naslov, soglašam, da me obveščajo o promocijah in izdelkih podjetja Natural Pharmaceuticals na posredovano telefonsko številko in/ali e-poštni naslov, od prejemanja obvestil pa se lahko kadarkoli odjavim na dpo@omegamarine.si