Ostala prehranska dopolnila (vitamini in minerali)

Multivitamin+ je dobro uravnotežen izbor vitaminov in mikroelementov. Že z eno tableto na dan jih telesu zagotovi pravo količino.

Podrobno sestavo Multivitamina+ najdete TUKAJ.

Multivitamin+ podpira tudi imunski sistem. Vitamini C, B₁₂, B₆, baker, folna kislina, selen in cink pomagajo pri pravilnem delovanju imunskega sistema. Omeniti velja, da ima selen zaščitno funkcijo.

Ne. To je vitaminsko prehransko dopolnilo, ki dopolnjuje morebitno pomanjkanje vitaminov in mineralov v telesu. Še posebej se priporoča ljudem z oslabljeno ali enolično prehrano.

Vitamin D je zelo pomemben za naše zdravje. Podpira delovanje našega imunskega sistema in pomaga ohranjati naše kosti, mišice in zobe zdrave.

Najboljši vir vitamina D je sonce. Ko je naša koža izpostavljena soncu, proizvaja vitamin D. Med precej dolgimi zimami imajo Slovenci pogosto težave

z zagotavljanjem zadostne količine vitamina D v telesu.

Zaradi geografske lege naše države od oktobra do marca

kožna sinteza vitamina D ni učinkovita.

Zato je vredno svojo običajno prehrano dopolniti z vitaminom D.

Svoje telo lahko podprete s prehranskimi dopolnili, kot je VitaSolaris® D3, ki zagotavlja potrebni vitamin D v obliki D3. To je pomembno, saj raziskave kažejo, da je vitamin D3 iz naravnih virov oblika vitamina D, ki se najbolje absorbira.

Preden začnete uživati prehransko dopolnilo z vitaminom D, vam priporočamo, da opravite krvni test 25-(OH) D in se posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

Magnezij v Magneziju B6+ je magnezijev hidroksid.